camicris a scris:
ariel30 a scris:
Am sa va povestesc cum a functionat la mine reteta succesului:
- prima data - martie 2009 -am invatat cam 4 luni - cam 5 ore/zi - am un copil si necesita atentie, mai aveam si servici - picat 7.40;
- a doua oara - noiembrie 2009 - am invatat cam 4 luni - cam 5 ore/zi, picat 6.8 ( + 4 luni inainte = total 8 luni) ;
- A treia oara - martie 2010- am invatat cam 3 luni, fara concediu ( m-am dus la servici si in vinerea dinaintea examenului) 4 ore/zi - a fost prima data cand ma citit foarte bine jurisprudenta ICCJ - admis 8,5. Iar acum sunt judecator intr-o localitate aproape de casa, este un colectiv super ok - instanta nu este foarte aglomerata, 25-35 dosare pana in prezent.
Cred ca am reusit a treia oara pentru ca am dat o mare importanta jurisprudentei iccj - chiar au fost 3 spete asemanatoare la penal. La cursurile de pregatire - o formatoare nu intelegea de ce candidatii care dau acest examen nu studiaza foarte bine jurisprudenta incj, intrucat subiectele - la spete cel putin - se dau din aceasta jurisprudenta.
[b]Concluzie: Studiati foarte bine jurisprudenta iccj mai ales la penal si procedura penala. Succes tuturor.
multumim pentru reteta.
la fel cred si eu ca jurisprudenta face diferenta.eu am simtit-o pe pielea mea in martie 2010.
=D> felicitari pentru reusita!
si multumim pentru sfaturi.:luck:
referitor la efectele cesiunii de creanta, un prim efect este cel al contractului prin intermediul careia se realizeaza, adica daca se face prin vanzare-cumparare, asta are fi primul efect, specific actului j.prin intermediul careia se realizeaza..( se transmite proprietatea, se plateste pretul etc)