avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Nu stiu ce o fi atmosfera, ceva faza a lunii ... dar cert e ca si la mine in casa se deruleaza un adevarat scandal. Cea mica e cu bronsita acasa, unul din medicamentele pe care le primeste ii da o stare de agitatie, nu ca nu e ea suficient de agitata :O. Nu ii convine nimik, urla din orice. Aia mare trebuie sa demonstreze ca e sefa asa ca e gata scandalul. Domnu trebuie sa faca revizia la masina ... si cum pentru barbati masina reprezinta ceva sfant m-a lasat sa ma descurc. Si cica eu in conditiile astea pot repeta #-o Sper sa treaca cat de repede ca altfel e jale :((
Starea de "agitatie" a copiilor e o copie a starii celor din jur, copiii simt ca ne concentram pe altceva si " ne revendica". Simt cumva ca nu mai sunt pe primul loc, si nu accepta. De aici , dureri de burta, bubite pe piele , febra... ( am si eu doua fetite). Nu incercati sa faceti mai mult decat e omeneste posibil, copiii vor testa orice limite... Acum trebuie sa ne punem noi pe primul loc, asta nu inseamna ca nedreptatim copiii, doar ca pregatirea e prioritara. Dupa examen ne vom revansa fata de toti!
efectele cesiunii de creanta:
produce efectele actelor juridice care se infaptuiesc prin intermediul ei:vanzare, schimb, imprumut, donatie.

imi explica si mie cineva cum vine asta?:O#-o
legat de copii:....Timea mea oricum facea crizele de lesin ca sa ma impresioneze, acum ca o si neglijez mai mult ....va dati seama.....
desi face 2 ani pe 2 noiembrie, e o smechera....brusc o doare burtica toata ziua, seara nu vrea sa mai adoarma singura(desi reusisem sa castig aceasta batalie), iar noaptea ...:((:((:((
desi ia tratament pentru linistirea starilor de agitatie, parca au efect invers medicamentele
sau....poate ar trebui sa iau si eu tratament de ....linistire:D

sa aveti spor si o :coffee:
in cazul meu + energizant
fluturas1980 a scris:

Eu l-am descarcat de pe inm-lex. ro. Mi s-a descarcat bine
Sunt formulare de inscriere si la tribunale. Sa inteleg ca te inscrii la judecatori?

Multumesc, intre timp am facut rost, cred ca ceva nu e in regula cu calculatorul la care am incercat sa listez.
Da, la judecatori vreau sa ma inscriu. Si tu? Te-ai inscris deja? Eu ma duc vineri dimineata, am treaba pe la arhiva si vreau sa le "combin".
Nu stiti cum merg inscrierile, daca s-au inscris multi? Eu inca nici nu am luat concediul, abia din noiembrie o sa reusesc, sper sa fiu in stare sa profit la maximum de ultimele trei saptamani.
Sa dea Dumnezeu sa ajungem colegi! Spor la invatat tuturor!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)