avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Eu sunt atat de stresata de taierea veniturilor la bugetari incat nu imi sta capu deloc la invatat, cu greu reusesc sa las deoparte aceasta problema X-( Acum repet civil parte generala, reale si obligatii. De maine incep contractele sau succesiunile, o sa dau cu banu sa vad care.
carmen_miron a scris:

Eu sunt atat de stresata de taierea veniturilor la bugetari incat nu imi sta capu deloc la invatat, cu greu reusesc sa las deoparte aceasta problema X-( Acum repet civil parte generala, reale si obligatii. De maine incep contractele sau succesiunile, o sa dau cu banu sa vad care.
Ei lasa.......si eu sunt in aceeasi oala......Concentreaza-te pe invatat, macar asa ai mai multe sanse sa te afirmi si de ce nu...sa ai un salar mai mare
Si pe mine ma cam afecteaza problema asta cu scaderea veniturilor da tocmai de asta trebuie sa tragem tare .
Pe cel mic l-am "pasaportat" la bunici, si probabil ca toata vara va sta cu " bibi" pe care o iubeste foarte mult,ca urmare conditii de invatat am, numa spor n-am prea mare .Un lucru stiu sigur: N-AM ALTA VARIANTA, asa ca trebuie sa invat.
Dar uneori sunt asa de fara vlaga ca-mi vine sa urlu si sa-mi trag si doua palme.
V-am pupat si spor la invatat!
Din când în când sporul mai pică şi nu prea ai chef de învăţat. ªi încrederea în tine poate juca feste. De aceea este important să vă găsiţi anumite motivări, ce vă vor face să treceţi peste aceste etape. Pentru mine, de pildă, o motivare a constituit-o (şi) videoclipul de mai jos, ce începe cu discursul mobilizator al lui Winston Churchill, într-o perioadă când englezii erau la pământ şi se aflau la un pas de a fi cuceriţi. We shall never surrender!
[ link extern ]
Greu tare cu invatatulX-(, dar mergem inainte! Si sotul meu e bugetar iar eu sunt inca in concediu pt. copil, asa ca........la mare NU! Mi-ar fi placut pt. cel mic, poate vom reusi macar intr-un week-end, nu stiu!La serv m-as intoarce, dar e jale si acolo, colegii sunt in 75%, asa ca nici in sistemul privat nu e mai bine. In plus, daca ma intorc chiar nu stiu cum voi mai reusi sa invat ceva! Asa........de bine de rau........invat noaptea, de la 20/21 la 1/2/3 cat rezist.Foarte greu, dar asta e!
Multumim pentru materiale!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)