avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
tocmai asta e sutul in fund de care aveti nevoie sa invatati mai cu spor.Pentru mine cel putin asta semnifica.
Eu sunt consilier juridic la o primarie grad superior tr.2(bugetari inteleg).Cu tot cu sporuri si cu stimulente luam in jur de 1900 lei pe luna.Dar sigur in mana erau 1600 lei.Asa ca am facut o rata de 1100 lei(care initial era de 800 lei si dupa prima luna am avut un soc la casieria bancii)
Acum dupa ce s-au dat sporurile jos am ramas cu aprox 1000 lei in mana, daca mai da jos 25%, raman undeva la 700 leiX-(...si cum spuneam rata e de 1100 lei:training:

In 1 noiembrie trebuie sa ma duc la servici.ce credeti ca ar trebui sa fac?
o SINGURA SOLUTIE: invatati, invatati si iar invatati
Oau....ce reducere substantiala. Camicris, cam cat crezi ca va lua un magistrat , dupa reducerile astea?
Ca tot spuneau prin media ca vor fi afectati judecatorii.../ in fine, magistratii...
Azi am aflat ca si noua ni se va lua 25%... CNVM...a fost stire...
Cam asa stau cu invatatul- am lasat deoparte procedura penala si citesc RIL-uri si jurisprudenta la toate materiile, urmand ca de luni sa reiau penalul general
Din iulie ar trebui sa ma intorc la birou, dar nu stiu ce sa fac- n-am cu cine sa-l las pe cel mic, in oras functioneaza doar 4 crese supraaglomerate, salariile se reduc cu 25%, rata mi-a crescut peste noapte cu 400 ron...cred ca seaman cu majoritatea celor de aici#-o. Am uitat sa spun ca cel mic nu vrea sa dorma numa cu mama si tata asa ca nici macar atunci cand parintii mei sunt in concediu nu-l pot lasa la ei
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2010
danielled, utilizator
camicris a scris:

tocmai asta e sutul in fund de care aveti nevoie sa invatati mai cu spor.Pentru mine cel putin asta semnifica.
Eu sunt consilier juridic la o primarie grad superior tr.2(bugetari inteleg).Cu tot cu sporuri si cu stimulente luam in jur de 1900 lei pe luna.Dar sigur in mana erau 1600 lei.Asa ca am facut o rata de 1100 lei(care initial era de 800 lei si dupa prima luna am avut un soc la casieria bancii)
Acum dupa ce s-au dat sporurile jos am ramas cu aprox 1000 lei in mana, daca mai da jos 25%, raman undeva la 700 leiX-(...si cum spuneam rata e de 1100 lei:training:

In 1 noiembrie trebuie sa ma duc la servici.ce credeti ca ar trebui sa fac?
o SINGURA SOLUTIE: invatati, invatati si iar invatati

eu sunt consilier juridic la o instituie in subordinea consiliului judetean asistent treapta 1 deci camicris intelegi ce salar enorm am X-( si da si eu voi transforma aceasta reducere intr-o motivatie suplimentara
carmen_miron a scris:

Nu zi de doua ori ca poate te trezesti cu noi pe cap si atunci sa vezi :dance:

E loc pentru toata lumea. Asa ca bagajelul si ...la mare.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)