avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Pentru camicris : daca tot faci pomana pune si lumanare ! Glumesc. Nu avem raspunsurile la grile cap. VI - VIII, doar la spete. Multumim ! Eu am facut si sinteze la aproape tot civilul si acum am impresia ca daca memorez doar sintezele imi scapa ceva. Cred ca este o diferenta majora intre noi si magistratii care au intrat pe interviu, in 5 minute au dat excelenta in toate ramurile civilului si in penal. Iar acum unii dintre ei ma sfatuiesc cum sa invat....
evdochim_mariana2006 a scris:

carmen_miron a scris:

Nu zi de doua ori ca poate te trezesti cu noi pe cap si atunci sa vezi :dance:

E loc pentru toata lumea. Asa ca bagajelul si ...la mare.
Daca vin mai dezbatem procedurile.......mai ales cea penala....
Eu o sa va invit la concerte la Cluj si al meciurile CFR-uluiB-)
cip3118 a scris:

Bravo camicris, eu unul abia ma apuc de ea. Cu, codul de proc pen cum stai? Il stii si pe asta in tandem cu tratatele lui Neagu ?
Apropo de salarii, si eu tot cons jur intr-un consiliu jud, asistent 1, treapta 1 si cu un salar de 1005 ERAM, ca acum sunt cu raporturile de munca suspendate.
Decat sa bag ca migu la persoana juridica (adica CJ), dosare la greu, si un avocat castiga banii mei din 2-3 dosare mai bine bag ca migu la invatat. Oricum nu iti ridica nimeni statuie cand iti faci treaba bine in schimb toti abia asteapta sa iti dea un sut in fund la cea mai mica greseala. Nu mai spun ca dupa reducere as fi ramas cu 700 si ceva in mana.
Nu zic ca imi este usor cu banii dar merita sa lupt pentru ceea ce vreau si pentru un viitor mai sigur pt mine si familia mea. PUR SI SIMPLU MERITA.
Asa ca spor la invatat tuturor si multa incredere in Dumnezeu. NIHIL SINE DEO

Eu sunt consilier juridic la un spital. Singurul avantaj al salarului meu este ca sporurile la mine pentru tuberculoza sunt de 80% si 11% preventie sanitara, dar am numai pe numele meu rata de cam 1300. Sotul fiind profesor castiga mai putin decat mine, asa ca....Ai dreptate Cip cu serviciul, nimeni nu iti ridica statuie cand totul merge bine dar suturi in fund primesti si esti blamat la cea mai mica greseala. Credeti-ma ca asa m-am saturat....TREBUIE sa lupt pentru ceva mai bun, nu mai vreau umilinte, vreau sa comand eu si ceilalti sa depinda de mine, trebuie sa dovebdesc ca sunt capabila de ceva mai bun si care sa imi schimbe cu adevarat viata;)
fluturas1980 a scris:

carmen_miron a scris:

Esti aproape de mine, poti veni la Oradea la Baile felix la apa termala, numai ca dupa o baie te apuca o moleseala..... :D
carmen_miron a scris:

fluturas1980 a scris:

carmen_miron a scris:
Dupa moleseala ne odihnim si avem puteri de invatat mai mari.......

Esti aproape de mine, poti veni la Oradea la Baile felix la apa termala, numai ca dupa o baie te apuca o moleseala..... :D
Dupa moleseala ne odihnim si avem puteri de invatat mai mari.......

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)