avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
artax a scris:

Nu, cainele era mort. Intrebarea era ce a facut Pavlov?

a continuat sa-i duca mancare :))
Da, la mormant!
artax a scris:

Nu, cainele era mort. Intrebarea era ce a facut Pavlov?
a salivat cand aprindea lumina:D
evident ca glumeam
artax a scris:

carmen_miron a scris:

Draga magiunel stam cu aceleasi carti in fata, cu aceeasi cana de cafea si ne incearca aceleasi sentimente... mi-e o groaza de mor, simt ca nu mai stiu nimik, mai am putin si o iau razna. Azi am termen cu banca asa ca voi repeta pe viu interventia in nume propriu, desfasurarea sedintei de judecata, exceptia de tardivitate invocata de jurista bancii - categoric ca sa castige timp pt ca nu are cum sa nu i-o respinga :)
Ma duc cu codul de procedura civila dupa mine si repet in sala apelul si recursul... poate voi fi inspirata de atmosfera :D

=========================
Succes, cu bancile cred ca e ca David si Goliat...

Sa-i ia draku... nimik nu se respecta in tara asta... astia acum vor trage de timp in speranta de a modifica guvernul boc-poc ordonanta 50 si sa nu mai fie obligatorie pt creditele in derulare...

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)