salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Carmen, vor trage de timp pentru ca acolo sunt niste functionari care nu se reprezinta pe sine, au niste indatoriri-sablon, si lucreaza si vorbesc dupa ele. Cu genul asta de functionar parca vorbesti cu un robot: turuie o chestie impersonala, parca iti raspunde la altceva, ( ca politicienii) si daca nu e de acord cu cererea clientului spune ca nu e pe moment in strategia bancii. Ai observat, acolo niciodata nu stai de vorba cu oameni foarte destepti, parca sunt automate: politicosi, imbracati profi, amabili si fara continut...si niciodata nu iti dau un raspuns clar, nu transeaza fondul...
Cred ca asta e secretul ca sa prospere banca, sa fie insensibili, cu aparenta ca se gandesc numai la problema ta...
Si ce [i]ti-ar face placere sa repeti azi? Mie de exemplu , mi-ar face placere sa merg la coafor. Stiu ca nu are nici o treaba una cu alta, dar chiar ca mi-ar place!