avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Frunza verde de salata
Astazi n-am chef de balada!!!!
Si daca erai atent
Ai fi stiut c-a fost pamflet!!!
Dar acum sa revenim,
Despre ce sa povestim?
De penal sau procedura?
Asta e cu rima dura ...
Mosteniri sau imprumut?
..........................................
-Nu mai da, ca m-a durut ...!

Acum eu ma relaxez
Si incep chiar sa visez...
Si asa-n plina visare
Mai propun o arestare
Pun pe mine frumos roba,
Pe avocat il duc cu vorba ...
Prelungesc o preventiva
De infractor nu am mila
Promovez si un apel
Nu vreau sa ma las defel ...

.... iooiii, musai trebuie o cafea
sa revin la viata mea
ca mai am de repetat,
procedura n-am gatat

Va las dragilor acum
Nu stiu ce sa va mai spun ...
Ah! la balada urmatoare
Va taxez pe fiecare !

CRED CÃ ÎNTR-ADEVÃR E DRAMATIC SÃ ÎŢI PIERZI MOTIVAŢIA. MIE DE ASTA ÎMI E CEL MAI FRICÃ ÎN IPOTEZA NEFERICITÃ DAR PUŢIN PROBABILÃ ÎN CARE Aª PICA.E PRIMA DATÃ CÂND DAU, NU AM EXPERIENŢA UNOR EªECURI ANTERIOARE LA CONCURSURI ANTERIOARE. DAR SUNT CONVINS CÃ, CU UN PSIHIC EFICIENT, POŢI SÃ TRANSFORMI O ASEMENEA EXPERIENŢÃ ÎNTR-UN AVANTAJ.
PROCEDURILE... UN LUNG ªI NESFÂRªIT OFTAT.
Mult succes, Magiunel. Ai o gandire optimista si prin asta si sporite considerabil sansele pentru reusita.
Spor la repetat!
Anasymo a scris:

Mult succes, Magiunel. Ai o gandire optimista si prin asta si sporite considerabil sansele pentru reusita.
Spor la repetat!
MULŢUMESC. ÎŢI DORESC BAFTÃ ªI ŢIE ªI TRAGE TARE, CÃ IANUARIE E CA MÂINE.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)