avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
merci la fel, sa va lumineze Dzeu mintea la invatzat si sa-mi ajute si mie!
si ce este cu cele 1450 indemnizatia, ala imi va fi salariul? o nu...asta inseamna ca o sa chitzai de foame?

oameni buni, eu cand voi da testarea psihologica si cea medicala dupa examen nu?
in ce consta testarea psihologica? ce trebuie sa stim?
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2010
procuror, utilizator
Prin Hot. Plenului CSM de astazi au fost indisponibilizate toate posturile de judecator si procuror in vederea repartizarii absolventilor INM promotia 2008-2010 ( a se vedea pct. 4 din Hot.) Am vazut ca anii trecuti indisponibilizau anumite posturi. La ce credeti ca se refera?
procuror a scris:
... oameni buni, eu cand voi da testarea psihologica si cea medicala dupa examen nu?
in ce consta testarea psihologica? ce trebuie sa stim?

Daca vei avea putina rabdare sa citesti posturile colegilor care au intrat din topicul "Admitere magistratura 2010" te vei edifica in legatura cu cele 2 testari.
Suma de 1450 o iau auditorii de justitie, mai exact cei care fac cursurile INM-ului. Tu daca intri direct pe post vei avea un salariu mai maricel dar nu extraordinar. Spor la invatat.
crista76 a scris:

Prin Hot. Plenului CSM de astazi au fost indisponibilizate toate posturile de judecator si procuror in vederea repartizarii absolventilor INM promotia 2008-2010 ( a se vedea pct. 4 din Hot.) Am vazut ca anii trecuti indisponibilizau anumite posturi. La ce credeti ca se refera?

Astia au dat drumul la toate posturile din sistem pentru cei de la INM. :O
Daca avem sansa sa intram in toamna vom ajunge la Cucuieti din Deal pentru ca astia vor ocupa posturile cele mai bune. X-(

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)