avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Amy22, nu doresc sa jignesc pe nimeni pentru ca asa cum am mai spus cunosc destul de bine din relatarile prietenului meu presiunea constanta la care sunteti supusi s.a.m.d. Sa nu uitam incidentul cu doamna sau domnisoara care s-a sinucis, lucru care cred ca sa datorat stresului in cea mai mare parte si in rest numai Dumnezeu stie.
Nu este vorba de rivalitate/invidie ci mai degraba de dorinta fiecaruia de a ajunge pe postul dorit in localitatea dorita. Atata tot.
cip3118 a scris:

crista76 a scris:

Prin Hot. Plenului CSM de astazi au fost indisponibilizate toate posturile de judecator si procuror in vederea repartizarii absolventilor INM promotia 2008-2010 ( a se vedea pct. 4 din Hot.) Am vazut ca anii trecuti indisponibilizau anumite posturi. La ce credeti ca se refera?

Astia au dat drumul la toate posturile din sistem pentru cei de la INM. :O
Daca avem sansa sa intram in toamna vom ajunge la Cucuieti din Deal pentru ca astia vor ocupa posturile cele mai bune. X-(
Dar de concurenta ce va fi crezi?
Eu cred ca lucrurile nu stau chiar asa cum cred unii... m-am uitat pe subiectele de anul trecut care s-au dat la INM şi vreau să spun că nu sunt cu nimic mai presus decât cele date la examenul pe 5 ani vechime. Să fim serioşi....dar cu practica cum rămâne...de ce nu se dau speţe, CEDO, dacă tot se emit pretenţii....
Aşa că, nu cred în teoria asta că cei ce intră la institut sunt mult mai bine pregătiţi decât cei ce intră pe 5 ani vechime. A!!!!!!! că sunt mai bine pregătiţi când termină institutul........tot ce-i posibil dar, să nu generalizăm. Păi nu vă supăraţi nu vi se pare normal câtă vreme 2 ani nu solutioneaza dosare ci se pregatesc? şi mai sunt si platiti. Clar ca e discrimare în ce priveste posturile vacante dar, asta e! traim in Românica si asta ne ocupa tot timpul.
SPOR LA INVATAT ! şi apropo cred ca o sa merg în august sa dau examen la INM - ce ziceti:))
Teama mea cea mare este sa nu se mai organizeze examen pt. noi in toamna...adica, toate posturile au fost indisponibilizate..., urmeaza sa intre in vigoare noile coduri..., nu stiu, o sa sun astazi la CSM, cu toate ca si daca se stie nu cred ca-mi vor spune la tel
crista76 a scris:

Teama mea cea mare este sa nu se mai organizeze examen pt. noi in toamna...adica, toate posturile au fost indisponibilizate..., urmeaza sa intre in vigoare noile coduri..., nu stiu, o sa sun astazi la CSM, cu toate ca si daca se stie nu cred ca-mi vor spune la tel
Din moment ce a fost anuntat examen, ar trebui sa se tina de plan..Dar la cum merg treburile in tara asta, nu ma mai mira daca nus e va mai organiza examen

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)