avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
hai ca s-a mai inviorat forumul ca prea era liniste si ma plictiseam rau de tot
ce se mai aude cu lista aia? ceva magistrati noi avea pe ea?
Liviu Mus a scris:

Stimati colegi de examen, nu cred ca e momentul acum de aceste intepaturi. La tensiunea care e, cand s-ar putea sa fie cele mai mari note cu care se va intra din ultimii ani, asta mai lipseste. Inteleg ca e mare nervozitate dar calmati-va. Eu am luat 8,10 la procurori, si in caz ca nu iau, imi iau o saptamana pauza si apoi ma pregatesc pt ianuarie. Deci o iau de la capat. Asa cum a mai spus cineva pe acest forum, nu esti puternic daca nu cazi niciodata, ci atunci cand ai puterea sa te ridici.
Totusi, intrucat speranta moare ultima pana luni sper ca se va intra cu 7-7.15. Va doresc la toti mult succes!

Cu privire la decizia de a renunta la post, eu gandesc ca nu se poate sa renunti la post, indiferent unde il obtii. Si eu am o fetita, va fi greu, dar am stiut de la inceput ca vor fi 3 ani departe de familie. Mi-am pregatit familia din acest punct de vedere dinainte de a incepe sa ma apuc de invatat. Nu e un capat de tara daca nu iti vezi familia decat o data pe saptamana (doar 3 ani, dupa aceea iti dau transferul), stiti bine ca sunt multi plecati afara care isi vad copiii o data pe an poate. Deci e un sacrificiu pe care il facem constient. Oricum multi dintre dumneavoastra cu copii deja ati neglijat familia cand v-ati apucat de invatat si nu ati putut in anumite momente sa va jucati cu ei sau sa mergeti cu ei la plimbare.
Tinand cont insa de povestea spusa mai sus, cu doamna care a renuntat cu lacrimi in ochi la post, ii respect hotararea pt ca fiecare e liber sa ia decizia care crede ca e cea mai buna. Si chiar daca eu am alt punct de vedere trebuie respectata si inteleasa si parerea contrara, si in nici un caz sa ii judecam pe aceia care nu gandesc ca noi.

nota d-vostra e prinsa in clasament?
un clasament actualizat se poate?
felicit si salut cu mare respect domnul care face ce trebuie sa faca daca va fi cazul
e greu e drept dar e profesie de sacrificiu nu avem ce face
dupa 3 recuzari ale diversilor magistrati, a venit momentul sa felicit un alt magistrat.
felicitari
nu e vorba ca eu nu judec pe nimeni, dar mi s-a parut inveninare si specula sentimentala ce facea pe aici cu noi, ceea ce nu se cade pt o distinsa doamna
inca o data te felicit dragule, o sa ai carierea frumoasa si plina de succes

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)