avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
judecator cu 7.30 e la Bucuresti.
te inteleg sigur ca da, cine nu e de acord cu exploatarea copiilor minori de catre parintii neputinciosi e nebun.
eu zic asa, e 12 noaptea fugi la somn ca tre-sa ai grija de copilul tau si de sotul tau, tre-sa speli tre-sa calci sa faci mancare si sa inveti, nu ai timp de pierdut noptile pe aici.
asa ca te invoim de la onorurile care se fac aici de catre profesionisti
pt un alt oarecare
Dragul meu,
daca ai frustari personale exista atat pastile cat si medici acreditati.
pentru jigniri nu e loc pe forum.
noi asptem emotionati rezultatele si tu chiar ne deranjezi cu replicile tale.
ce/ar fi sa faci ce faceai inainte de a aparea pe aici?
la reventinde/o
cine esti tu si ce te bagi tu cu mine in seama? ne stim de undeva? sau asa te bagi tu in seama cu toata lumea? o fi vreun defect profesional dobandit anterior, mai stii:)):)):))
Buna seara tuturor! Sunt din Craiova, am sustinut concursul pentru posturile de judecatori si am obtinut un punctaj de 7,90.
Toate cele bune!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)