avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
alt oarecare a scris:

atunci nu te cobori nicaieri stai la cratita si pampersii tai acolo si lasa oamenii seriosi sa faca ce au de facut. si nu te mai baga in seama cu mine, ca eu nu am dialog cu cei care se ascund dupa copii, v-a dat statul destule drepturi luati-va posturile dupa cum le meritati si nu mai folositi copii ca mijloace de impresionare, toti avem copii si toti avem probleme, nu suntem nici unul mai cu mot, asa ca scuteste-ne cu treburile tale ca nu ne intereseaza

auleuuuu. mai usor un piiiic
din profesia de avocat pe care o practic fara sa generalizez am observat un curent de lipsa de umanism in randul tinerilor magistrati atat judecatori cat si procurori si sincer pana azi nu am reusit sa imi explic aceasta situatie.

citind postarile unora dintre forum-isti inteleg oarecum asta.

frustrarile acestor tineri magistrati materializate in exigenta deosebit de ridicata in solutii provin din lipsa caractarelui.

am impresia ca unii dintre noi ca sa fiu mai plastic "nu au avut jucarii cand au fost mici"

si cu asta am sa incetez a mai comenta lipsa de scrupule a unora dintre "noi". va rog sa nu ignorati ghilimelele. sincer imi e greu sa ma asociez cu o parte din aceasta multime, dar din politete folosesc sintagma "noi".

sper ca roba pe care o veti purta sa nu va intunece ratiunea (asta daca ati avut-o)

E tarziu, ma intristeaza sa vad ca visul meu de a avea o justitie rationala cladita in special pe convingerile celor tineri, se indeparteaza de realitate.

Sunt prea apasat de ceea ce observ.

Lasati-ma sa visez.

"cand vad ce vad si aud ce aud.... sunt multumit ca gandesc cum gandesc"

Un citat dintr-un filozof al carui nume... in micimea mea l-am uitat.

un scriitor rus mai spunea "nu imi este frica de lege, insa imi este frica de judecatori".

Creati-mi iluzia ca sentimentul de teama este neintemeiat
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
valipav, utilizator
va rog mult, incetati cu atacurile, incercati sa vedeti mai bine forumul din martie, modul in care s-a colaborat, astfel incat a fost practic asteptarea mai usoara
gata am inchis subiectul, egalitate e egalitate si cine ar cam vrea sa isi faca loc sau sa isi procure avantaje folosind un copil ca mijloc de manevra sa nu mai emita pretentii pe aici ca vrea imparta dreptatea, ca insasi fundamentul de instaurare spre care tine e cel putin indoielnic
si inca ceva, pt oarecare, traim intr-o tara libera din cate stiu, fiecare procedeaza cum este mai bine pt el, eu nu am niciun copil dar nu as pleca nici eu la sute de km
felicitari pt toti parintii care au reusit sa invete, este clar de o mie de ori mai greu, eu in aceasta perioada nu m-am putut concentra la nimic altceva

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)