avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
din alte judete nu mai aveti informatii?
din pacate, pana acum sunt in clasament rezultate din aprox. 18 judete...
ce sa mai credem???
la asta nu ma asteptam nici chiar de la tine. sa inventezi mesaje private. trebuie sa te felicit. bravo

PS mi-e mila de tine
s-au afisat pe csm contestatiile
si daca tot am indraznit sa-l contrazic pe magiunel, si daca tot ne scoatem rufele murdare pe banca din fata portii:

Autor magiunel Miercuri 24 Noiembrie 2010, 12:58
Du-te naibii ma cretinule. Crezi ca o sa intri vreodata la inm? Nu vezi cat esti de prost. Asta e forumul meu. Sunt cel mai popular aici.
am incercat sa-i explic d-nului viitor magistrat magiunel (?!) ca e urat ce face. n-o cunosc pe Andra si nu-mi pasa ce si cum. urmarind discutia am observat ca s-a invit un mic conflict intre ei, iar dupa o interventie a unui alt forumist, Andra a promis ca nu-i va mai raspunde. nu a mai facut-o. dar la fiecare interventie a ei, magiunel a replicat urat. e jignit-o (ca e golanca, ca e prosta etc). e urat. e clar ca aceste discutii si aceste iesiri necontrolate ale lui magiunel deranjeaza. asa cum am mai spus oamenii au aici probleme. vrei sa ai ultimul cuvant? sa fii barbat magiunel? sa te vada copiii cum te impui tu? ok. asta e ultima mea interventie.

mai e ceva. faza cu mesajele private ....ooofffffffff

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)