avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
magiunel a scris:

@ RENU: ÎMI CER SCUZE PENTRU IERI: TU MÃCAR ÎNCERCAI SÃ FACI CEVA.

magiunel> in prostia mea eu chiar cred in aceste clasamente. ramane macar speranta!
Andra Maria a scris:

am gresit intrebarea aia din legea 317 bineinteles. ce ciuda imi e. n-am citit legea ca in tematica nu era nimic din ea. am zis ca au bagat-o la misto ca sa ne mai innebuneasca de cap un pic si cum nu mai aveam timp oricum...foarte gresit am procedat.
ba da, era si in tematica, la "raspunderea magistratilor" intra; hai sa nu mai regretam ca nu ne ajuta la nimic, din pacate
cred ca nu are nicio relevanta treaba cu verbul la trecut...se refera doar la faptul ca la momentul cand a savarsit fapta era avocat, a savarsit-o in aceasta calitate....fapta a fost savarsita in trecut. nu stiu daca are vreun sens sa zici ca "a savarsit" fapta si "are calitate de avocat" (doar daca nu e una din calitatile speciale care, odata dobandita, atrage competenta si dupa savarsirea faptei).
crista76 a scris:

Andra Maria a scris:

am gresit intrebarea aia din legea 317 bineinteles. ce ciuda imi e. n-am citit legea ca in tematica nu era nimic din ea. am zis ca au bagat-o la misto ca sa ne mai innebuneasca de cap un pic si cum nu mai aveam timp oricum...foarte gresit am procedat.
ba da, era si in tematica, la "raspunderea magistratilor" intra; hai sa nu mai regretam ca nu ne ajuta la nimic, din pacate

sunt de acord cu tine ca nu ajuta la nimic. da nu ma pot abtine. sunt foarte necajita pentru ca am gresit ce nu aveam voie sa gresesc.
Eu nu stiu ce va asteptati de la contestatiile astea la barem. Spuneti/mi un examen la vechime la care s/a admis vreouna. Eu nu stiu. In schimb la admitere INM si promovare magistrati in functie de executie se admit. Se vede cat respect ni se acorda prin motivarile elaborate pe care le/au facut la rezolvarea contestatiilor la pen si proc. pen.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)