avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Deja imi pare rau ca am postat si ca nu mi-am tinut parerile pentru mine pentru ca in nici un caz nu vreau sa aduc atingere respectului datorat unei istitutii. Majoritatea magistratilor pe care ii cunosc si despre care am auzit dau dovada de o inalta tinuta morala fie pentru ca asa sunt ei, fie pentru ca asa li se insufla in INM sau pe parcursul formarii profesionale. Respect magistratii si de aceea aspir si eu la aceasta functie.
Ai mare dreptate cu ce relatezi. Si eu cunosc cazuri cand oameni intrati la vechime au renuntat la post dupa cateva luni, chiar fara legatura cu departarea de familie.
Cunosc o persoana care a demisionat motivat de faptul ca inainte de a intra in profesie era consilier juridic la o societate si avea un salariu de 2.000 si ceva si ajungand in magistratura si trebuind sa intre cu 60/80 de dosare pe saptamana in sedinta sa faca de permanenta la arestari preventive si sa inlocuiasca si cate un coleg cand lipsea din diferite motive, plus multe colege aflandu/se in maternitate, desi era o instanta cu peste 20 de judecatori in schema a plecat.
A pus in balanta salariu si munca de dinainte si salariul si munca de acum si a renuntat. A preferat un program de 8 ore si nu de 12/14 ore la instanta, cu stres si sfarsituri de saptamana petrecandu/le motivand.
Asa ca nu mai condamnati persoanele care pleaca din considerente familiale din sistem, pentru ca familia este cel mai important lucru din lume.
Dar precum vedeti sunt si cazuri cand se pleaca si din alte considerente, precum cel relatat mai sus.
Si vizavi pe acel altcineva ignorati/l, cred ca e cea mai buna solutie. Probabil cand o sa aiba si el o familie si un copil pe care sa/i iubeasca o sa gandeasca altfel.
Mai dureaza mult contestatiile alea?...Mi/a crescut tensiunea saptamana asta...))).
In clasament mai adaugam pe cineva?
Moldova unde e?
Ardealul?
tulcea - 8,25 judecatori; procurori - 7,25
petra13 a scris:

Deja imi pare rau ca am postat si ca nu mi-am tinut parerile pentru mine pentru ca in nici un caz nu vreau sa aduc atingere respectului datorat unei istitutii. Majoritatea magistratilor pe care ii cunosc si despre care am auzit dau dovada de o inalta tinuta morala fie pentru ca asa sunt ei, fie pentru ca asa li se insufla in INM sau pe parcursul formarii profesionale. Respect magistratii si de aceea aspir si eu la aceasta functie.
te rog sa nu iti para rau ca ai luat pozitie impotriva unor aberatii, care nu cred ca e posibil sa provina de la un magistrat adevarat. iar prin ceea ce ai scris nu mi s-a parut niciun moment ca ai fi aruncat vreo umbra asupra acestei nobile profesii.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)