avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Calendarul in ce priveste rezultatele s/a respectat in principiu. Azi s/au anuntat rezultatele si la alte examene..urmam noi..bafta la toti
observ ca inca nu s-au afisat rezultatele finale. din ce stiu eu de obicei au respectat termenele anuntate, asa ca astept...nu de alta dar trebuie sa stim in ce termen depunem actele pentru reputatie.
apropo, voi nu ati inteles ca termenul de 10 zile pentru depunerea acestor acte curge de la afisarea rezultatelor finale, adica ar fi trebuit de azi?
rezultatele finale vor fi anuntate in prima zi dupa validare; asa s/a intamplat pana acum. din acest moment vor curge cele zece zile.
Dupa cum am vazut, maine 09.12 va avea loc sedinta CSM de validare a concursului.
Pana la urma ce trebuie sa depunem in categoria actelor pentru verificarea bunei reputatii, in afara de caracterizare si certificat fiscal? Se mai depune cazierul judiciar sau refuzul cererii privind datele rezultate din evidentele org judiciare? Poate cei ce au urmat deja procedura ne mai ajuta cu informatii?!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)