salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Abia astept sa ne cunoastem la vizita medicala.
Pt Elena: actele pt buna reputatie se depun la parchete/tribunalele unde ti-ai depus dosarul.(asa am vazut in anunt).
In legatura cu evidenta operativa va pot spune pt ca am lucrat in domeniu:aceste date sunt pur confidentiale si au acces numai institutiile indrituite.
Nici macar noi personal nu avem acces la ele. Sunt date din evidenta politiei care se refera la un eventual 18 ind.1,informatori,suspecti,etc...
Niciodata nu am inteles de ce ne cer noua la dosar aceste informatii, care prin lege sunt secrete.Numai CSM poate obtine aceste date.
Au fost cazuri de colegi care au luat pana si psihologicul si i-a respins la buna reputatie pe motiv ca aveau o amenda administrativa acum multi ani. Normal ca persoana a contestat la instanta si a castigat...dar...prin ce a trecut....Persoana in cauza nici nu stia de aceasta amenda...nu i-a fost comunicat.
Sa speram ca ne vom intalni TOTI la repartitie.=D>
Eu unul m-am plictisit fantastic si abia astept sa se termine totutul.(lucru care nu cred ca se va intampla anul asta).
A contestat cineva regulamentul examenului pentru ca nici un candidat cu medie mai mare decat cea a ultimului intrat de la procurori sa nu ramana pe dinafara? Nu-i normal ca unii cu medii mai mari la acelasi subiect si acelasi examen sa fie respinsi iar altii cu medii mai mici sa intre, doar pentru faptul ca regulamentul facut prevede posibilitatea unei singure optiuni. Examenul acesta nu-i o loterie in care nu conteaza ceea ce stii, ci doar daca ai noroc si ai fost inspirat cand te-ai inscris! Daca subiectele erau diferentiate atunci intelegeam si macar pentru viitor sa incercam sa modificam aceasta nedreptate ”legala”! Urmaresc de mult timp acest aspect iar concluzia este urmatoarea:”la procurori intra candidati cu medii mici iar cei cu medii mai mari ca a lor sunt respinsi”. Multi vor sa devina magistrati, iar examenul este de admitere in magistratura! Felicitari celor reusiti la procurori cu o medie mai mica decat a mea!