salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Domnule Med Ex, dupa parerea mea (desi s-ar putea sa nu am dreptate) sunteti un pic rautacios la partea cu felicitarile.
Chiar credeti ca este o diferenta asa mare in pregatire intre cei cu 7.1 si 7.2 de exemplu?
Nu vorbesc din perspectiva unui intrat ci a unui picat cu prima medie.
De gresesc, rog scuze!!!
Felicitarile mele, in primul rand, tuturor care au avut cel putin 7.
Nu cred ca sunt rautacios! In toti acesti ani am invatat sa judec drept sau cel putin asa cred! Este nelegal daca nu chiar neconstitutional sa nu pot opta inca din faza de inscriere pentru ambele profesii iar in functie de optiuni si medie sa pot fi intrat sau respins! Daca la examenul din acest an ultima nota a fost la diferente mici(7,45 respectiv 7,10).....in alti ani diferentele au fost mari! Intre 7,45 si 7,10 sunt multi candidati si este vorba de ce este drept sau ba! sunt convins ca multi nu erau pe lista de intrati locurile fiind ocupate la procurori de cei cu note pana in 7,10! Vreau sa ajung judecator dar as vrea sa am optiunea sa ajung procuror daca nu am nota de intrare la judecatori! Un medic care da examen de rezidentiat si nu ocupa un loc la chirurgie ocupa la pediatrie etc. nu sunt exclusi asa cum suntem noi! Deci fara suparare unde este dreptatea din regulament? Bine ca se va schimba!
am observat ca in sedinta Plenului CSM din 08 04 2010, au anuntat si suplimentarea locurilor si instantele/parchetele ptr. care s/au suplimentat. cu privire la anuntul privitor la buna reputatie, banuiesc ca o sa apara vineri