salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
mi s-a părut mai greu examenul la inm. am dat de două ori când nu aveam vechime juridică şi a fost f f f greu, m-am cam lecuit. eu aştept examenul pe post, nu mai dau la inm
Da, mai veniti cu grile, dar postati unele mai grele, la astea cu cote de calculat chiar nu prea e mult de discutat...
@Karmina
Multumesc pentru incurajari! Cred ca se va organiza examen in noiembrie, si in 2009 au fost blocate toate posturile din sistemul bugetar si tot s-au organizat doua examene. Atata vreme cat e nevoie de oameni in sistem, de ce nu s-ar organiza? E un domeniu in care efectiv nu-si pot permite sa blocheze accesul, si asa sunt prea putini!
Pt. INM-isti am tot respectul, dar problema este ca au competenta restransa in anul de stagiu si nu pot fi folositi la randament maxim, in orice cauze, decat cei definitivi.
Oricum, vorba Karminei, ce-avem de pierdut? Daca se organizeaza examen si suntem nepregatiti, chiar avem ce pierde!
Daca invatam, iar examenul nu se organizeaza, nu intram in magistratura, dar cunostintele ne folosesc oricum in profesie, asa ca, spor!