avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
draga carmen şi nu numai, te astept cu alte grile.asa mai îmi place şi mie să intru pe forum. haideţi să facem o treabă anul ăsta!
Salut ! Se pregateste cineva pentru INM ? s-a anuntat examenul pentru 26 aug.
Lav-Cris a scris:

Salut ! Se pregateste cineva pentru INM ? s-a anuntat examenul pentru 26 aug.

Eu una m-as duce dar am doi copii si nu pot sta departe de ei.
mi s-a părut mai greu examenul la inm. am dat de două ori când nu aveam vechime juridică şi a fost f f f greu, m-am cam lecuit. eu aştept examenul pe post, nu mai dau la inm
Da, mai veniti cu grile, dar postati unele mai grele, la astea cu cote de calculat chiar nu prea e mult de discutat...

@Karmina
Multumesc pentru incurajari! Cred ca se va organiza examen in noiembrie, si in 2009 au fost blocate toate posturile din sistemul bugetar si tot s-au organizat doua examene. Atata vreme cat e nevoie de oameni in sistem, de ce nu s-ar organiza? E un domeniu in care efectiv nu-si pot permite sa blocheze accesul, si asa sunt prea putini!
Pt. INM-isti am tot respectul, dar problema este ca au competenta restransa in anul de stagiu si nu pot fi folositi la randament maxim, in orice cauze, decat cei definitivi.
Oricum, vorba Karminei, ce-avem de pierdut? Daca se organizeaza examen si suntem nepregatiti, chiar avem ce pierde!
Daca invatam, iar examenul nu se organizeaza, nu intram in magistratura, dar cunostintele ne folosesc oricum in profesie, asa ca, spor!
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2010
ursuletz, utilizator

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)