avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
se pare că voi dacă nu aveţi probleme, vi le creaţi acum vă este frică de coduri, până acum vă era frică că nu se dă examen. Cine să vă mai înţeleagă,,,, ni se potriveşte povestea cu drobul de sare.
Dar am şi eu o întrebare --forumul ăsta este ca să postăm grile şi chestiuni care să ne ajute în pregătirea noastră sau este un ceva care să dea prilej unora să invoce tot felul de supoziţii care mai de care mai pesimiste menite să ne demoralizeze. Nu de alta dar am postat nişte griel şi nimeni nu a avut curiozitatea să se uite peste ele.
Asta ca să ştiu şi eu dacă mai e cazul să intru sau nu pe forum, că de o lună de zile facem scenarii şi cam atat aici pe forum
Tot ce e posibil draga herald :) eu termin civilul asa ca grile pe civil merg ... mai mult deocamdata nu :sorry:
Uite una: Daca la o mostenire legala sunt chemati mama defunctului, un frate uterin si doi frati buni:
a) fiecare va lua 1/4
b) fiecare frate bun va lua 3/16
c) fiecare frate bun va lua 5/16
Si sa ramai pe aici pe baricade
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
carmen_miron, utilizator
Draga Herald ma bucur ca tu stii exact ce se intampla , lasa-ne pe noi muritorii de rand sa ne traim temerile
Tot ce e posibil draga herald eu termin civilul asa ca grile pe civil merg ... mai mult deocamdata nu
Uite una: Daca la o mostenire legala sunt chemati mama defunctului, un frate uterin si doi frati buni:
a) fiecare va lua 1/4
b) fiecare frate bun va lua 3/16
c) fiecare frate bun va lua 5/16
Si sa ramai pe aici pe baricade
raspuns corect c.
Intrebarea nr. 24 din grila 1 ptr inm in anul 2006
buna seara
M-am hotarat sa dau si eu examenul de intrare in magistratura, insa am o problema cu vechimea.: am o societate profesionala de consilieri juridici la care sunt asociat unic, dar nu mi-am facut contract de munca. ..... Am sunat la CSM dar nu au stiut ce sa imi raspunda. :((

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)