avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet Avocat Salageanu Elena

Activitate Cabinet Avocat Salageanu Elena

Nu am inteles pozitia parintilor fata de incredintare, exista posibilitatea sa ajunga la un acord? Sunt amandoi romani? Ar putea face cerere in Romania. Ar trebui sa consulte un avocat caruia sa-i detalieze situatia.
Răspuns la discuția Procura notariala dupa mostenire
Se poate intocmi procura speciala pentru vanzarea cotei din imobil, dar pretul acesteia il stabileste notarul. Celalalt mostenitor, caruia i-ati da procura ptr vanzare, nu poate sa pretinda decat pretul pentru cota sa, iar pentru cota dvs , trebuie sa va remita banii.
Răspuns la discuția Custodia copilului
Daca minorul este incredintat dumnealui prin hotarare definitiva si irevocabila, nu-i mai trebuie ptr copil decat pasaport.
La ce va referiti? In caz de ce? si ce fel de tranzactie ?
Pentru un raspuns pertinent fiti putin mai exact.
Răspuns la discuția sesiunea
Eu cred ca a facut un lucru bun ca a intrebat..., probabil vorbim cu un student la inceput de drum, caruia i-ar fi de folos cateva sfaturi despre cat si cum sa invete.Hai sa ne amintim cu totii cata materie este de asimilat in facultatea de drept, ca nu e o facultate usoara, si orice sfat ar fo fost bine-venit :D
Răspuns la discuția furt minor
V-a raspunde penal pentru fapta de furt. Chiar daca prejudiciul a fost recuperat, fapta de furt tot exista. Este dificil sa ne dam seama : a recunoscut fapta? ce a declarat in fata organelor de politie?
Răspuns la discuția inselaciunea
Complicitatea se pedepseste ca participatia.
Răspuns la discuția divort
Competenta in cazul act de divort apartine judec de la ultimul domiciliu comun al sotilor.Puteti face un divort amiabil la Primarie.
Răspuns la discuția divort cu minor! urgent!
Consultati un avocat si discutati detaliat despre ceea ce va doriti cu adevarat in acesta cauza , dupa care va consolidati propria pozitie procesuala.
Cata vreme nu dvs sunteti citat , nu aveti nici o obl.Probabil a dat cineva o adresa gresita. Ce obiect are actiunea ( dosaru)? Este cumva penal?