avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate ndan57

Activitate ndan57

buna seara , intrebare: daca un locatar este dat in judecata de o asociatie , pana la terminarea procesului primirea hotararii judecatoresti definitive , asociatia de proprietary are voie , poate sa I puna sechestru imobiliar pe apartament?. multumesc.
Răspuns la discuția Instrainare bunuri,
Multumesc dar nu stiu ce inseamna aceasta , cum se face.
Răspuns la discuția Instrainare bunuri,
multumesc , doresc ceva care sa nu poata fi atacat de nimeni daca se poate.

Răspuns la discuția Instrainare bunuri,
Multumesc , dar contract de vanzare -cumparare nu se poate deoarece suma de bani nu este disponibila si nu mai merge ca in trecut sa spui ca ai primit banii , banii trebuie sa treaca prin banca si nu se dispune de suma reala de bani , deci acest lucru este exclus , dar se doreste transmiterea tuturoro bunurilor mobile si imoblie asupra unei personae si care sa nu poata fi atacat in justitie de catre nimeni . multumesc.

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un nou mesaj. Mulțumesc-
Buna ziua , va rog sa mi spuneti daca exista vre-o modalitate de a instraina bunuri mobile si immobile unei terte personae fara sa fie atacata si nici prin vanzare -cumparare . Multumesc.
Buna ziua , cine stabileste valoarea unui apartament la vanzare(notarul sau cine0 , si care este procentul din valoarea apartamentului care trebuie platit catre acesta , de unde putem afla pretul zonei ???. multumesc.
Buna seara , daca asupra unui apartament din cadrul unei asociatii sa pus privilegiu imobiliar , si apartamentul este vandut unei terte persone , asociatia cum isi mai recupereaza prejudicial , cum procedeaza?. multumesc.
Buna seara , ce acte sunt necesare ptr vinzarea bunurilor mobile si imobile catre o terta persoana , unde se pot intocmi? , la notariat , la avocat ?, cine si cum stabileste valoarea acestora si care este procentul care trebuie platit si catre cine , avocet , notariat , anaf ?. multumesc.
Revin cu intrebarea, ca persoana fizica cum pot afla daca o asociatie de proprietari a instituit un privilegiu imobiliar asupra unui apartament din cadrul asociatiei , unde se afla oficiul de cadastru si intabulare a proprietatilor imobiliare?. multumesc.
Buna seara, cum pot afla daca asociatia de proprietari a instituit un privilegiu imobiliar asupra unui apartament ?.