avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate peugen

Activitate peugen

Sunt tehnician maseur. Sunt interesat sa-mi fac o firma care sa-mi permita sa pot practica meseria in toate tarile din UE. Am o rulota, masa de masaj, masina....cu toate sa pornesc prin tarile UE si din loc sa practic masajul terapeutic si cel de relaxare.
Intrebari: - ce tip de firma m-ar avantaja? <nu am de cand sa fac angajari, am peste 44 ani>
- de unde as avea nevoie de autorizatii?
-ce sfaturi imi dati legate de cele scrise mai sus?
M-am nascut in anul 1968 iar numele meu a fost scris PIRVU in timp ce numele tatalui meu este trecut PARVU. Toate actele mele sunt cu PIRVU. Pe certificatul de nastere de asemenea la numele tatalui scrie PIRVU. Sunt singurul copil al parintilor mei. Fiind bolnavi amandoi ma gandesc la toate. Am sa am probleme legate de aceea litera buclucasa? Ce pot face pana traiesc parintii mei?
Buna ziua,
Doresc sa adresez si eu o intrebare pentru cunoscatori. Numele tataluimeu este scris cu A si numele meu a ost scris cu I <Ceausescu stabilise ca doar RomAnia sa se scrie cu I din A >. Am sa am probleme ca unic urmas de drept cand va fi momentul <sa dea Dumnezeu sa ie cat mai departat momentul>.
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția contract pe perioada determinata
Domnului Florin Cioca
Clar suntem angajatele Directiei de Asistenta Sociala.
Patron se CONSIDERA DE CATRE EL administratorul caminului de batrani la care noi prestam programul de lucru.El este pe o mana cu conducerea DAS si ne tot ameninta ca EL ne da afara cand vrea el daca nu-i spalam la fund pe cei din familia lui.
OK ...Codul muncii spune ca nu se poate incheia pe mai mult de 3 ani pe perioada determinata dar cei de la Hunedoara o fac de 5 ani si fara frica.
Buna ziua,
Sunt angajata a Directiei de Asistenta sociala a jud. Hd. lucrand la un camin de batrani ca bucatareasa.Problema care o ridic eu este ca lucrez in acelasi loc de peste 5 ani si-n toata aceasta perioada mi s-a incheiat contract de munca pe perioada de cate un an <pe perioada determinata>.Patronul <angajatele suntem ale directiei iar caminul apartine unui cult religios reprezentat de un asa zis patron> caminului ne tot ameninta ca nu ne prelungeste contractul daca nu facem tot ce-si doreste familia lui.
Ce spune noul Cod al muncii despre acest caz?
Multumesc ptr intelegere
Discuție bonuri de masa
Buna ziua,
sunt angajata ca si bucatareasa la un centru de ingrijire a batranilor, fiind angajata a directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului respectiv ai consiliului judetean. Este normal ca de peste 2 ani de zile sa nu primim bonuri de masa in timp ce angajatii din sanatate , invatamant primesc aceste bonuri?
Discuție Ce pot face?

Buna ziua,
Sunt angajata a Directiei de Asistenta sociala a jud. Hd. lucrand la un camin de batrani ca bucatareasa.Problema care o ridic eu este ca lucrez in acelasi loc de 4 ani si peste 6 luni si-n toata aceasta perioada mi s-a incheiat contract de munca pe perioada de cate un an <pe perioada determinata>.Patronul <angajatele suntem ale directiei iar caminul apartine unui cult religios reprezentat de un asa zis patron> caminului ne tot ameninta ca nu ne prelungeste contractul daca nu facem tot ce-si doreste familia lui.
Ce spune noul Cod al muncii despre acest caz?
Multumesc ptr intelegere



Răspuns la discuția greseala in Rca
Imediat ce am observat greseala am anuntat persoana care mi-a expediat asigurarea. Mi-a spus ca va lua legatura cu societatea de asigurare si voi primi o hartie prin care se va recunoaste greseala si va cuprinde si numarul de inmatriculare corect.
Discuție greseala in Rca
Buna ziua,
Am comandat online o polita RCA, am primit-o si am constatat ca mi s-a gresit numarul de inmatriculare < in loc de V aparea litera B >. Ce se poate face sa nu am probleme?
Eu sunt dintr-un orasel si firma de brokeraj este din capitala.
Răspuns la discuția anvelopare termica
multumesc frumos de raspunsuri