Buna ziua, in martie 2018 am fost oprit de politia de la sectia 15 sec.4, doar pentru un control de rutina, acestia mi-au cerut documentele personale cat si ale autoturiamului. M am conformat bine inteles, dupa care acestia mi au adus la cunostinta ca numerele provizori expirasera cu 2 zile in urma. M-au condus la sectia de politie, si mi-au intocmit dosar penal. Problema este ca de atunci si pana acum, nu sa intamplat nimic...eu luad legatura cu procurorul de caz de nenumarate ori... de atunci nu ma pot angaja nicaieri ca sofer ( detin permis auto cu toate categoriile ) am incercat in constructii, am muncit dar nu am fost platit de nenumarate ori...deja au inceput sa apara probleme financiare grave, avand datorii la intretinere de 4500 de lei, asociatia a hotarat sa ma dea in judecata si va urma in scurt timp sa imi opreasca apa calda si rece..va rog, sa ma indrumati daca este vre o posibilitate sa imi pot lua permisul inapoi cel putin pana la finalizarea anchetei. Va multumesc!!!
Va multumesc pentru raspuns ....voi face tot posibilu sa vorbesc cu un avocat de acolo.
O zi buna... astept si alte raspunsuri daca are cineva mai multe cunostinte.
buna ziua,o sa va spun pe scurt povestea sper sa m-a poata ajuta cineva ...fratele meu a fost inchis in olanda dupa 7 ani s-a sinucis(spanzurat!!!!????!!!) el pana in noiembrie urmand sa fie transferat in romania (asta era dorinta lui)problema este ca i se administra un tratament .....eu cred ca acel tratament a dus la aceasta intamplare...pot face ceva din tara (romania) ..sa dau statul olandez in judecata??
mentionez ca a fost repatriat si ingropat ...data decesului 26-09-2014
multumesc pentru raspuns,mentionez ca am 3 martori ..unul din ei fiind sotia mea in present
cunoasteti pe cinava care ar vrea sa se implice in acest caz?,....poate sa imi spuna cat mar costa (sau poate sa fie platit la sfarsitul cazului) VA MULTUMESC
Buna ziua
In anul 2007 am fost acuzat de talharie(fapta necomisa) achitarea fiind 4ANI JUMATE SUSPENDARE...,partea vatamata declara:am fost batut si talharit ....Adevarul :am imprumutat un telefon de la el pana a doua zi dimineata..., El in acea zi sa dus la politie declarand lucrurile astea...as vrea sa stiu daca mai pot face ceva ,sa dau statu in judecata..sa il dau pe el in judecata..Mentionez ca am vb cu el si cu mama lui si au acceptat sa mearga la tribunal sa spuna adevarul... VA ROG sa ma indrumati si sa ma ajutati ... multumesc pentru rabdare.
Buna ziua ,as vrea sa stiu daca este cineva dispus sa, ma ajute sa imi recuperez taxa auto platita in 2010,
buna seara
in anul 1981 am avut un accident de munca:lucrand la freza care nu avea protectie,aceasta mi-a prins maneca de la salopeta mia tras mana si mi-a taiato de la incheietura,am ajuns la doctor mia facut operatia am stat 6 luni in coma si 2 ani in spital, a fost primul caz in romania de replantare de mana.Acum avand 52 de ani sunt pensionar pe caz de boala de gradul 3 numai ca nu sau gasit actele sau nu au vrut sa gaseasca actele care sa dovedeasca ca a fost accident de munca si am o pensie de 420 de lei. eu inca am ziarul in care am aparut si in care sa precizat ca a fost accident de munca.eu as vrea sa dau statul in judecata numai ca pe plan financiar nu stau deloc bine, daca exista cineva care crede ca ma poate ajuta sa castig in instanta si sa fie platit atunci......dati-mi si mie niste sugesti daca credeti ca am vreo sansa.va multumesc
buna ziua.
vas ruga sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns:mi-am cumparat o amsina din germania si am facut toate actele am platit taxa si mai tot ce trebuie,in afara de faptul ca ieri am fost sa bag masina la impozit dar la ora 13-30 nu mai era nimeni acolo si din aceasta cauza nu cred ca mai pot sa o inscriu pentru ca mie imi expira r.a.r pe 28-12-2010 ......mai pot lua bani inapoi cu care am platit taxa????????pentru ca daca imi expira r.a.r. si nu am inscris-o trebuie sa o iau de la capat si chiar nu mai am bani sunt dator vandut.....astept un raspun .va multumesc......sarbatori fericite...
buna seara
in cazul in care are loc un incident in timpul programului(am dat detalii acum cateva zile)cu lovirea unei persoane firma are vreo obligatie,sa dispuna de avocat sau ceva......... multumesc pentru raspunsul de acum cateva zile(praporgescu)
buna ziua
sunt nicu sunt sofer pe o autoutilitara :
intr-o zi cand ma intorceam de la munca am dat de doi baieti unu pe trotuar unu pe strada,lam claxonat de la aproximativ 10-15 metri si cel de pe strada a inceput sa ma injure.
eu facandui semn ca el trebuie sa mearga pe trotuar nu pe strada dupa ce am ajuns in dreptu lui mergand cu 10 km pe ora cel mult a dat cu picioru in duba mam dat jos nestiind exact ce sa intamplat,iar el in continuare ma injura si ma luat de gat(guler), atunci lam luat si eu dupa cateva momente a facut o miscare brusca,fapt pentru care eu lam lovit cu pumnul si a cazut ,(fractura piramida nazala)
15-16 zile de ingrijiri
problema mare este ca eu am mai avut o problema si sunt sub supraveghere (4 ani jumate cu suspendare din anul 2007). el are martor si a spus cu totul altceva ce credeti ca ar putea sa mi se intample cel mai grav.astept un raspun:
va multumesc