avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate victor1906

Activitate victor1906

Angajare fără contract de muncă. Am fost angajat în sistem HoReCa (restaurant ) ca pizer și ajutor bucătar , însă fără să semnez contract de muncă. După 4 luni , am cerut de la angajator fluturașul de salariu , având nevoie la bancă pt.a obține credit financiar. Nu am primit documentele cerute de mine , deoarece am lucrat ilegal, fără contract , eu crezând că am contract de muncă încheiat cu el. După 4 luni , am decis că renunț la muncă. A doua zi am fost sunat de patron , să mă prezint la firmă să ridic fluturașul de salariu și să semnez contractul de angajare pe perioada deja lucrată , de 4 luni. Când se semnează un contract de muncă , înainte de a începe activitatea sau după încetarea activității. Situația creată învinovățește angajatorul de evaziune fiscală , prin faptul că nu a plătit dările la stat pt.exploatarea mea.
Nu am primit pe poștă adeverința de la ultimul loc de muncă , pe perioada lucrată.
Vàrsta mea e irelevantă. Ați citit topicul? Am plătit impozit pe venitul cu care am achiziționat locuința 25 de ani. Nu sunt de acord să plătesc impozit pe casa mea care nu realizează venituri impozabile. Înțeleg să plătesc impozit pe terenul pe care e imobilul , dar nu pt. proprietatea mea.

nu am 10 case , am doar una.

gi-jane2 a scris:

dvs din ce lume veniti, cati ani aveti ?
impozitul la care va referiti e impozit pe cladiri, nu pe venit, nu am zis ca locuinta dvs are venit, ca va genereaza un venit.

Casa mea generează venit ? Cum ?
Cum toată lumea plătește impozit pe casa lui ?...nu suntem comuniști..orice venit se impozitează...casa mea nu realizează venituri impozabile.


Buna ziua. Dacaangajezi un credit ipotecar de 50 mii euro pe o perioada de 25 de ani, vei plati inapoi , dupa aceasta perioada de 25 de ani, suma de 110 mii euro, care include rata lunara , taxe , impozite pe venit ,, dobanzi. Dupa ce am achitat ultima rata , am calitatea de proprietar.Intrebarea mea este, de ce trebuie sa platesc impozit pe casa mea , achizitionata cu mari sacrificii? Orice venit se impoziteaza. Casa mea in care locuiescnu aduce venituri , deci n-ai ce impozita.
Care e procedura la partajarea unui apartament conjugal între soț-soție divorțați ? Mulțumesc.
La vânzarea unui apartament câte procente impozit se plătește ?
La furtul unei înghețate surprinse de camera video , are putere de dovadă în instanță ? Fapta nu a fost dovedită pe loc. Vorbim despre dreptul la identitate.
Agentul de pază dintr-un supermarket a fost surprins de camerele video , că a furat alimente pt. a se alimenta. La ieșirea din servici , a fost așteptat de staff-ul magazinului , a fost informat că camerele video au văzut furtul. A fost demis pe loc.
Buna ziua. Prin sponsorizare se pot acoperi cheltuielile unui angajat, in cazul unei probleme de spitalizare in clinica privata , unde asigurarea de sanatate nu este recunoscuta, neincheindu-se contract de prestari servicii ? Multumesc.