avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate xuser

Activitate xuser

Răspuns la discuția Pierderea a 2 dinti- NUP
Cunosc un caz,unde i s-au scos din gura cuiva 15 dinti ... si era si in timpul serviciului (un tip de la SRI prins si batut bine de niste interlopi)... si tot ce i-au platit aia a fost costul lucrarilor dentare:)))
Ba se retine.... [ link extern ]
Răspuns la discuția Pierderea a 2 dinti- NUP
Puteti sa-mi aratati si mie unde pierdea a doi dinti este exemplu clasic de slutire? Nu de alta...dar si daca ai o cicatrice pe fata astia nu incadreaza la slutire...
De obicei se trimit cazurile cu peste 10 zile IML in judecata.... restul se da cu amenda admnistrativa. Dar daca v-a agresat de mai multe ori... parca nu se poate da mai mult de 2 amenzi administrative, a treia trebuie sa fie penala/condamnare (chiar cu suspendare) ?
poi cum e si speta mai sus, cineva a tras cu pistolul si a zis ca din greseala...
Daca va avea atitudine cuvincioasa in fata procurorului tare prevad o amenda de max 500 lei, mai ales ca poate afirma ca dvs. i-ati dat buletinul pt. acel contract. De asemenea se va lua in considerare ca nu a putut realiza fapta decat cu complicitatea vanzatorului, deoarece banuiesc ca exista o diferenta de varsta evidenta intre a dvs. si a fiului dvs. Din acest motiv vedeti ca are sa-l trageti si pe vanzator in complicitate, si s-ar putea ca el sa raspunda cel mai serioas, deoarece "trebuia sa se uite la diferenta de varsta, ca nu corespunde fotografia,etc".

Puteti cere o expertiza a scrisului/semnaturii, cheltuielile judiciare se vor retine in sarcina celor doi.... dar pe vanzator il vor vedea ca pe cel rau. De ce? Procurorul va gandi "mah asta 2 ani nu stia? baiatul avea sticul? si dintr-o data dupa 2 ani isi aduce aminte ?" se va gandi doar ca dvs. vreti sa va razbunati pe el si uite asa se explica ca el are dosar penal. Abonamentul cine il platea? dvs.? nu ati constatat probleme timp de 2 ani si ati platit in mod tacit?


Articolele ar putea fi:
-furt
-fals sub semnatura privata
-fals in acte

Politia nu va face manevre, dar daca va fi cineva pedepsit vanzatorul va fi peste masura.

Am mai vazut spete aici pe site,si vanzatorul a raspuns cel mai rau ... faptasul (care furase buletinul lui bunicasa) nu a primit nici macar U.P.

Cam cati ani ? Lucreaza baiatul, etc? Stie sa se comporte cat de cat?
Daca depui o plangere penala...insa atat parchetul, judecatoria +recurs si apel, judecata cu totul altceva (decat ceea ce ai cerut) poti sa mai faci ceva din punct de vedere legal? Gen depui plangere contra 2 infractori, insa il judeca doar pe unul...celalt nume nici nu mai apare in dosare (doar in declaratii de martori,etc) ?!

Sau in cazuri cand s-a judecat ceva impotriva ta , dar nu ai fost citat?

[ link extern ]
Răspuns la discuția Probleme SRI
Si cum stiu la ce psihiatru se va duce victima?
Răspuns la discuția Probleme SRI
Mda si cum ar "ochi" doar o anumita persoana? :) Nu ar trebui toti sa moara dintr-un apartament/bloc de atac de cord? Cam multi bani publici ... pt. niste bloguri :))))