avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate silviu

Activitate silviu

Pentru a deschide o afacere de prestari servicii (pompe funebre) si una de comercializare de produse alimentare si nealimentare(gen butic) pentru ce este mai bine a opta atat din punct de vedere financiar pentru profit.Mentionez ca spatiul este al meu.
nu am spus ca tot inscrisul este fals, ci s-au addus unele adaugiri ulterioare finalizarii actului sub semnatura privata ,prezentand un martor care nu a fost initial.
Ce sanse sunt intr-un proces in care se falsifica datele unei chitante de mina prin adaugarea unui martor inexistent si pentru care exista probe (al doilea exemplar al chitantei carei i s-a adus adaugiri ce nu contine datele martorului si nici nume nimic)
La ce se incadreaza cumva la fals de inscrisuri sub semnatura privata si martorul la declaratii mincinoase sau in aceiasi actiune pot chema pe cel care a falsificat datele inscrisului si pe pretinsul martor? Multumesc
Răspuns la discuția succesiuni
Raspunsul este da indiferent ca are sau nu proprietati.Deschiderea succesiuni dovedeste pentru urmasi caliatea lor de mostenitori ai defunctului..Desigur daca se doreste.Daca nu se poate renunta.Depinde daca va intereseaza numai din punct de vedere material sau sentimental acest lucru. Sunt multe aspecte .
Discuție pensie gr III
are varsta de 42 de ani si stagiul de cotizare de 21 dintre care jumatate la Gr I si jumatare la Gr II .
Răspuns la discuția dreptul la mostenire
gradul I fiica.
Răspuns la discuția dreptul la mostenire
dar celalat care a suportat toate aceste sarcini lae mosteniri din banii proprii nu ramane defavorizat ? Mai ales ca pina la decesul mamei in 2010 a locuit in acea curte si nu a platit nici macar impozitul casei de la moartea tatalui , nu a platit nimic din care sa rezulte ca a facut o acceptare tacita a succesiunii tatalui.Ba mai mult pe mama o batea . are reclamatii la politie, ii lua pensia , o dadea afara pe strada si incuia poarta si celalat copil trebuia sa vina de la 5 km sa o duca in casa , sa o duca la spital , sa ii procure medicamnte sa o viziteze si sa o intretina la spital pe banii familiei.Cum este acest lucru apreciat ? Este normal ca mostenirea sa fie tot de 1/2? cand celalat a platit totul?
Răspuns la discuția ddreptul la mostenire
chiar daca nu si-a manifetat dreptul de optiune succesorala si nici nu contribuit la sarcinile mostenirii si nici la conservarea bunurilor succesorale pentru niciunul din parinti, si cheltuielile facute de celalalt mostenitor cum se impart daca mostenirea se imparte 1/2 ? Nu este defavorizat?
chiar daca celalat nu a facut optiunea succesorala/ si nici nu a participat nici laa mama nici la tat cu sarcinile mostenirii si nici cu conservarea masei succesorale?

face parte din clasa I de mostenitori directi-descendent copilul ambilor defuncti deci frate bun cu celalat mostenitor