avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Activitate bulvaif

Activitate bulvaif

Buna ziua. As dori sa intreb Ca la preschibare de permis Romanesc pe permis Danez si invers exista vreo comunicare intre cele doua tari pentru a se verica permisul?? Din moment ce RO nu este membru Schengen

Am facut o mica boacana si ar trebui sal predau in Ro. Dar daca schimb pe Danez cei din RO nu au dreptul de a susupenda. Si de aici ma tem ca daca ei comunica si aici in DK se depisteaza vor trimite inapoi in Ro si raman fara permis.#-o#-o

Multumesc!
Răspuns la discuția Permis Unguresc
Domnu Cyan.
Poate eu am uitat sa precizez ca am cetatenie dubla RO-HUN.
cand am depus documentele sa incep cursurile am intrebat clar de la instructor despre aceasta. Dupa ce am obtinut pot sal preschimb Din RO in HUN sau HUN in RO. Acum Nu mai stiu nici eu ce e. Tre sa fug la Politie si aici si acolo
Răspuns la discuția Permis Unguresc
Multumesc Frumos Pentru informati
Doar cat A am permis romanesc.
B, C+E e ungar.
Dar cred ca Politia mar putea lumina in acest caz.:)
Discuție Permis Unguresc
Buna Ziua. Acum 2 zile am primit Permisul de Conducere Auto din Ungaria unde am obtinut categoriile B si C+E.
Problema este ca si in Romania am un Permis pentru Cat A.
Cum Trebuie sa procedez (preschiba) ca sa am unul Romanesc.

De ce documente am nevoie,si etc.

Doresc sa puna aces pas ca nu vreau sam am probleme cu nici o autoritate. ( mai ales ca Politisti romani ma trag de mustata cand le arat permisul Ungar):((

Astept raspunsul/ Parerile Voastre.
Buna As dori informatii in legatura cu certificatul fiscal. mai precis de unde trebuie/pot solicita acest document?? ANAF sau primarie ( unde am domiciliu)

Am nevoie de aceste document pentru citez

""adeverinta de la primarie (starea civila), Politie (Evidenta populatiei) sau Finante (certificat fiscal) in care sa fie mentionat domiciliul din Romania, este posibil ca acest document sa va ajute sa aveti o deducere mai mare de taxe, mai multe informatii puteti primi de la un birou Skat. Documentul trebuie tradus in limba engleza.""
Pentru emigrare in Danemarca. B-) Astept raspuns/lamurire in acest caz B-)
Discuție Informatie PLS
Buna ziua. Problema mea nu grava dar as dori sa Fiu Informat.
Dilema mea este ca in curand Plec definitiv in Danemarca, Dar aici in Romania am 2 rate la banci (). am un Cont pentru Salar+card de credit si tin legatura cu ei de vreo 4 ani fara NICI o problema.
Intrebare: Pot SA Inputernicesc banca ca sa imi plateasca ratele lunare ( sau integral toate) daca eu timit suma din Strainatate?? Si daca DA ce documente am nevoie.

P.S (recurg la acest gest ca absolut nu am incredere in Familie:((
Răspuns la discuția Amenda circulatie in Germania
Salut. eu in Ungaria am patit.Motorul meu a daramat 1 indicator. dar au numai reparare am platit (am cumparat unul nou).
In Germania cred ca asta alcumva merge.........
Eu recomand sa te adresezi unui Avocat nemtesc si cere sfatul lui.( pentru sfaturi si interpretarea situatiei NU!!! se cere bani de consultanta)
Buna Ziua as dori informati. Ce documente am nevoie si de unde le pot gasi ca sa Lucrez LEGAL in Anglia.:D
Răspuns la discuția Amenda neplatita
Au trecut mai multe de 1 luna, se adauga si penalizari?? Sau dupa 1 timp se va anula fiind declarat ""Neplatit"" Acuma mai pot actiona cu avocat sau ce sa mai fac??
aS Dori sa stiu ce se intampla daca 1 proces verbal Nu este platit??