avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate LIPCIUC

Activitate LIPCIUC

Discuție spatiu schengen
ce castigam noi romanii prin aderarea la acest spatiu?
daca vom adera la spatiul schengen mai are vreo relevanta ptr. politia rutiera din Romania faptul ca masina este inmatriculata in Bulgaria iar eu am domiciliu in Romania?
cum pot evita plata acestei taxe pentru un fiat de 1700cm3 din 1998 euro2?
in 2007 a venit in control un reprezentant al uniunii compozitorilor si m-a amendat pentru detinerea unui tv in magazin(5pe3metri)am fost dat in judecata si pt a stiinge litigiul am platit cotizatia pe primul trimestru si am dat o declaratie pe propria raspundere ca nu mai voi utiliza tv,radio etc.Dupaaproape 5 ani imi trimit somatie de plata in valoare de 1300 ron(390remuneratie +910 penalitati).Pe respectivul inspector nu stiu daca il mai pot gasi ce ma sfatuiti?
Discuție taxa auto
cum sa inmatriculez o masina din afara fara sa platesc cei 1620 euro drept taxa de poluare sau prima inmatriculare
Discuție taxa auto
de ce nu se ia in calcul emisia de co2 efectiva a masinii ci se generalizeaza?
plata lor.mai precis ce trebuie sa fac pentru a plati cas-ul eu nefiind angajat dar doresc sa-mi mearga vechimea.Cat se plateste lunar(minim)?
Discuție demisie
nemultumita de salariul primit sotia vrea sa plece la munca in alta tara.Ce trebuie sa faca la actualul loc de munca din punct de vedere legal pentru incheierea relatiilor cu firma la care a lucrat 4 ani?Ce acte trebuie sa faca?
Răspuns la discuția succesiune
era pamintul si casa facuta de nasi de-a lungul vietii numai a lor dar cumnatul o mosteneste pe nasa adica sora lui
Discuție succesiune
nasului meu de botez i-a murit sotia in 2004.pe titlul de propietate este trecut numai numele lui.Acum doreste sa faca succesiunea dar in anexa 24 este trecut si fratele decedatei care nu doreste sa renunte chiar daca nasul meu este dispus sa ii ofere un lot de pamint foarte valoros.Cum poate sa o scoata la capat?Care sunt variantele?