avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate otiliap

Activitate otiliap

Buna ziua,
Este legal sa se inregistreze audio cu telefonul mobil sedintele de lucru fara ca participanti la sedinte sa fie anuntati in prealabil de acest lucru ?
Care este legislatia care reglementeaza inregistrarile audio cu sau fara acordul participantilor.
Multumesc.
Buna ziua,
Sunt administratorul unei firme licentiate in proiectarea sistemelor de securitate.De la politie am primit aviz de administrator cu competente de proiectare in momentul licentierii societatii dar mi s-a comunicat ca pentru a putea presta activitati de proiectare va trebuie sa angajez un alt proiectant .Intrebarea mea este de ce daca am certificat de proiectant sisteme de securitate si am aviz de administrator cu competente de proiectare nu pot sa semnez proiectele de securitate?

Buna seara,
In cadrul institutiei publice nu se pune in aplicare Decizia CCR 794 privind incadrarea personalului care beneficiază de aceleaşi condiţii la nivelul maxim
al salariului de bază/indemnizaţiei de încadrare din cadrul aceleiaşi categorii profesionale şi familii ocupaţionale, indiferent de instituţie sau autoritate publică.
Care sunt pasii legali pe care ar trebui sa -i urmez pentru deschiderea unui proces impotriva institutiei pentru a putea beneficia de drepturile salariael ce decurg din Decizia CCR 794/2016?
Multumesc.
Buna ziua,
Un angajat cu norma intreaga in timpul concediului medical mai poate incheia un act contract de munca cu norma de timp de 2 ore pe saptamana?Mentionez ca durata concediului medical este pentru o perioada mai mare de timp (cel putin 1 an), iar cel de al doilea contract ar fi incheiat cu propria lui firma fiind vorba de presare de servicii.
Multumesc
Valoarea de 2500 lei este fara TVA nu?
Care este valoare fara tva pentru mijlocele fixe in anul 2015 in cadrul institutiilor publice? Care actul normativ ce reglementeaza acesta valoare?
Buna
Multumesc de raspuns.Cererea scrisa si semnata de condamnat poate fi trimisa de familia din Romania la Ministerul Justitiei sau trebuie depusa de condamnat la penitenciaul din Ungaria unde este inchis? Care este mersul actelor?
Bună ziua,
As dori sa intreb cum se poate face transferul din Ungaria in Romania al unui roman condamnat in Ungaria ?Cererea de transfer se face de cărte condamnat sau se poate face si in Romania de catre familia sa? În cazul in care se poate face in Romania , ce pasi ar trebui urmați?
Discuție DEMISIE REVISAL
Buna ziua,
Daca azi am depus demisia la zi conf art 81 alin 8 ,am inmanat personal demisia sefului si am informat si persoana de la resurse umane, nu am cerut nr de inregistrare recunosc, In acest caz in cat timp si cum se va inregistra in revisal incetarea cmi