avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate IONITAGRIGORELUCIAN

Activitate IONITAGRIGORELUCIAN

1 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și pentru care motiv mergi pe vinovăție ??? De ce nu, și pe șantaj ? Însușirea de bunuri necuvenite (diferența de bani) ?
Discuție LA MULTI ANI !
Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului!
Anul 2014 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute.
Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!
" La mulţi ani în 2014 ″ !

Din intamplare locuiesc chiar in aceasta zona si nu stiu sa circule tramvaiul prin zona. La Piata Muncii inca se lucreaza....liniile de tramvai sunt scoase. Chiar am sa ma interesez maine. Am totusi impresia ca este un mic abuz....sper sa nu fie asa.
Din pacate, dragostea parinteasca nu poate fi cumparata si nici stabilita prin lege. Eu personal, niciodata nu voi putea intelege asemenea "specimene" ....si o spun in cunostinta de cauza pentru ca am crescut un copil singur. Parerea mea este ca procurorul, care din pacate este platit si din banii dumneavoastra trebuie sa fie sanctionat pentru favorizarea infractorului. Dupa ce apar in instanta concluziile insotite de motivare sa inaintati o plangere catre CSM.
Din pacate nu sunteti singura in aceasta situatie. Saptamana trecuta am avut o discutie cu cineva, care, a avut o discutie cu procurorul iar acesta a spus ca nu are ce sa faca deoarece fostul sot nu are bunuri si nu are ce sa execute. Fostul sot al doamnei, a declarat in fata procurorului ca " nu vrea sa plateasca pensie alimentara " dar are lpretentii la legaturi personale cu minora.
Traim intr-o tara minunata doamna !
Minorul va fi audiat cu sau fara voia dumneavoastra in camera de consiliu ( el si judecatorul ) iar daca el va hotara sa stea impreuna cu tatal, dumneavoastra va veti supune hotararii instantei. La varsta de 12 ani un copil are nevoie de multa intelegere, tact, tratarea lui ca pe un egal al dumneavoastra. Trebuie sa va ganditi ca in cresterea unui copil este nevoie de ambii parinti chiar daca acestia sunt separati. Daca doriti un copil echilibrat, cred ca este cazul sa aveti o discutie foarte serioasa cu fostul sot. ATENTIE ! Acesta este doar inceputul ! Incepe perioada critica prin care trece orice adolescent ! Instanta de judecata nu poate hotara asupra modului in care trebuie educat un copil.
Răspuns la discuția Malpraxis
Nu sunt de specialitate, sotia mea este medic. In urma cu 2 sau 3 ani colegul meu, avocat si el a aflat ca fratele lui, care nu a avut niciodata vreo problema de sanatate, a fost descoperit cu un cancer pulmonar. Citind mai mult si discutand si cu o mare parte din medicii specialisti in domeniu, atat din tara cat si din strainatate, am aflat ca aceasta boala debuteaza de cele mai multe ori atipic, fara manifestari iar cand este descoperita de cele mai multe ori nu se mai poate face nimic. Domnii colegi de pe acest forum si chiar si eu avem tendinta de a ne referi strict la latura juridica a problemei ( deformatie profesionala ). Sfatul meu este sa intrati pe cateva forumuri de specialitate (medicale) pentru a va lamuri putin. Se spune din batrani ca moarte fara suspiciuni nu exista dar lucrul acesta il poate stabili numai o echipa medicala de specialitate.
Scuze ! Nici macar atunci ! Daca esti purtator de arma si incerci sa te aperi, tot tu esti vinovat
Povestea dumneavoastra este putin neclara. Daca studiati literatura de specialitate sau consultati pe cineva bine pregatit in domeniu ( ceea ce eu am facut ) veti constata urmatoarele :

Daca Dv.ati ajuns in situatia extractiei unui dinte,inseamna ca nu aveati acolo o simpla carie ci un rest care nu mai putea fi tratat.In consecinta este mai mult decat probabil sa fi avut complicatii deja ,inclusiv comunicarea cu sinusul maxilar deja "facuta" de infectia dentara.Dvs nu precizati in ce stare era maseaua ,nu ati precizat nimic despre o radiografie.
Sunt sigur ca vi s-au precizat inainte riscurile si complicatiile de care orice medic va va spune ca sunteti vinovat ,lasand sa se ajunga la acel stadiu.
Din pacate am mai auzit de comunicari (nu "spargeri") de sinus .Mai rau a fost faptul ca s-a impins restul in sinus si ca a fost nevoie intr-adevar de interventia chirurgicala delicata.
Sigur nu a fost placuta ,dar probabil hartia prin care medicul a "recunoscut "
este biletul de trimitere catre Chirurgie in care era normal sa precizeze ce s-a intamplat.Mie mi se pare ca a fost corect medicul trimitandu-va la cei in masura sa va rezolve problema.Mai grav ar fi fost daca nu v-ar fi spus si ati fi stat asa ,cu eventuale complicatii sinusale tardive .
"Nenorocit"inseamna cazuri grave .Credeti-ma ca nu incerc sa va minimalizez suferinta,dar haideti sa nu mai luam moda americana de a da in judecata pe oricine pentru orice.Discutati cu medicul si incercati eventual un alt medic daca nu mai aveti incredere.Si depasiti-va teama de medici ,ca nu sunt diavoli (e drept ca nici ingeri),dar principiul lor este sa faca bine.Cel putin asa ar trebui.Sa fiti sanatos in primul rand este ceea ce conteaza.
Mai grava mi se pare desfacerea contractului de munca in timpul internarii.Aici sa aveti mai degraba o discutie pe teme juridice pentru ca nu este legal .Drepturile angajatului sunt mai mult decat clare. Nu ati precizat : aveti sau nu calitatea de asigurat ?!






Raspuns gresit ! Cred ca trebuie sa mai studiati putin. La baza sunt economist......si am cam terminat prima facultate in 1980 cand inca se facea carte