avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate tamasmrs

Activitate tamasmrs

1. Daca exista o factura restanta ( de ex emisa in ianuarie 2008) se pot achita/incasa facturile ulterioare fara a fi achitata cea restanta?
2. In ce baza se emit facturi daca nu exista contract intre doi comercianti?
Răspuns la discuția Proces: hacker vs ISP
cipito a scris:

Multumesc pentru raspuns.

Sunt parte civila deja, insa ma gandesc daca sa ma mai prezint.
Pierd mai mult daca stau zile intregi pe la tribunale decat as putea primi.

E foarte dificil de calculat, si chiar si cu regula de 3 simpla nu iese mare lucru.

Daca presupunem ca am avut atacuri sestematice de 20-30 de minute ( cam atat dureaza, in functie de cat e de puternic atacul pana se ajunge din ce in ce mai sus, ierarhic, in functie de 'robinetul administrat', la furnizori, ca sa opreasca atacul )

Maximul a fost de o ora. Plus ca nu exista nicaieri ceva inregistrari oficiale, decat niste grafice care le-am obtinut de la furnizori.

Este grav pentru un client business, care eventual factureaza online, sa nu aiba o ora semnal. Contracul cu respectiva companie mi-a fost pus in pericol si daca nu stiam sa gestionez situatia se pierdea.
Dar aceste argumente cu 'daca/parca' nu prea stau, inteleg, in fatza la judecatorie.

Deci ar fi mai bine sa ma las :)


Stimate domn,

Nu mai ganditi doar din punct de vedere material, si mai ales individual! (de asta ne ducem in jos ca natiune) Daca respectivul atacator scapa asta nu va face decat sa il incurajeze sa continue astfel de actiuni si cel mai probabil va dori pe viitor sa va dea si o "lectie" pentru ca ati "indraznit" sa-l trimiteti in judecata; renuntand nu faceti decat sa il incurajati pe el si pe alti asemenea lui!
IN SPERANTA CA O SA VA CAUTATI DREPTATEA PANA LA CAPAT DORESC SA VA FELICIT PENTRU ACTIUNEA INTREPRINSA PANA ACUMA.

PS: Banii nu reprezinta totul in lumea aceasta! Mai exista si PRINCIPIILE care dau valoare unui om, si prin el unei societati (natiuni) care se vrea a fi capitalista!
Ar fi fost util daca puteai incarca pe site o copie dupa contract! eu am mai solicitat sa se poata atasa fisiere pt intrebarile din forum fara date de identificare, dar nu am primit raspuns.
Acum scriu aicea fiindca ma gandesc ca vor vedea mai multi mesajul si o vor face si ei.:offtopic:
CEL MAI SIMPLU AR FI CA TU SA LE FACI O NOTIFICARE SCRISA IN CARE SA PRECIZEZI DATA DE REZILIERE A CONTRACTULUI 1 IULIE 2008 DE EX SI SA SOLICITI EMITEREA UNEI FACTURI PENTRU PERIOADA 1MAI 2008-1IULIE 2008, TINAND CONT DE PRETUL CONTRACTULUI PE AN IMPARTIT LA 12 LUNI.
Vinde-o sau cedeaz-0... sa isi dea altu cu tesla in cap :hammer: :D#-o
Răspuns la discuția Contracte intre Persoane juridice
Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat! :)
Spuneti-mi va rog daca stiti, la incheierea unui contract intre 2 P.J. e drept ca fiecare parte primeste cate un exemplar semnat si stampilat de ambele parti. CUM SE POATE DOVEDI IN INSTANTA CARE ESTE CONTRACTUL REAL IN CAZUL IN CARE UNA DINTRE PARTI SCHIMBA CONTINUTUL CONTRACTULUI, AVAND IN VEDERE FAPTUL CA DOAR ULTIMA PAGINA CONTINE STAMPILA SI SEMNATURA CELOR 2 CONTRACTANTI ??? SAU CARE ESTE MODALITATEA CORECTA DE A FI INCHEIATE CONTRACTELE PENTRU A NU FI MODIFICATE DE PARTI ???
Poate sa-mi spuna cineva nr. legii privind regimul juridic al stampilelor sau ceva privind administrarea acestora ?!?!!? pls e URGENT....#-o
Va multumesc tuturor pt ajutorul si atentia acordata !;)
am un coleg la serviciu care e din Republica Moldova, face dreptul in Germania si a fost trimis sa faca practica la firma la care lucrez, in Romania ! acuma m-ar interesa daca se poate face cumva ca el sa primeasca o remuneratie (si in ce temei legal) ?!? :-/