avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate lupulescuvictor

Activitate lupulescuvictor

Răspuns la discuția Mostenire
Este vorba de bunicul meu care o să facă partajul cu cei 3 copii ai lui. Voiam să știu ce procent le vine la fiecare


gi-jane2 a scris:

Dacă faceți partaj, inseamna ca știți cotele, ca sunteți coproprietari.
Daca nu sunteti...nu știm cotele, pe cine mosteniti? Pe soția dvs?

Discuție Mostenire
Se da următoarea situație. Tatăl și cei 3 copii vor să facă partajul la un apartament. Ce procent revine tatălui și ce procent revine la copii ? Mulțumesc frumos !
Am cerut certificatul de urbanism pentru construirea unei hale si spatii birouri. In certificatul de urbanism emis de primarie se specifica citez " Destinatia terenului conform PUG: zona de dezvoltare locuinte individuale"
Ce este de facut pentru a putea obtine autorizatia de constructie in acest caz ? Mentionez faptul ca in zona sunt mai multe hale industriale si foarte putine case
Buna ziua. De pe data de 18 martie până pe 16 aprilie sunt in zile libere pentru copil (suspendare cursuri) 75%. După care inca doar 4 zile șomaj tehnic. Beneficiez în continuare de zile libere până la începerea școlii sau s-a suspendat aceasta decizie ?
Discuție Legea 19/2020
Se poate beneficia de legea conforma căreia putem sta acasă cu copii pe perioada suspendării cursurilor? Daca da va rog să îmi îndrumați pașii cu un model de cerere. Mulțumesc anticipat
Buna seara. Am un PFA cu obiect de activitate Fotograf. Merg cu diverse cunoștințe la evenimente eu ca fotograf și ei filmează. A-și dorii sa știu dacă a-și putea sa fac contract de colaborare cu ei și ce impune astfel de contract ei neavând vreo forma juridica
Buna seara ! Am un PFA infiintat in 2012 cu obiect principal de activitate Cresterea albinelor. In anul 2015 am mai adaugat inca doua obiecte de activitate la PFA Activitati fotografice si Alte activitatii recreative. Am cumparat casa de marcat fiscala si am folosito foarte putin neavand activitate mai bine zi am taiat doua bonuri. In august m-au sunat cei de la magazinul unde am cumparat casa de marcat si mi-au spus sa merg sa cumpar alta noua, cu jurnal electronic. Sunt obligat sa fac acest lucru fiind PFA? Chiar daca fac fotografii in regim ambulatoriu la domiciliul clientului sau in alte locatii decat sediul PFA ?
Răspuns la discuția Cum se imparte un apartament ?
Ce inseama cote egale ? Jumatate din apartament ?
Socrul mau care este vaduv are un apartament si 2 copii . Cat ii revine la unul dintre copii partea ?
Discuție ITP expirat
Buna ziua ! Am ITP-ul expirat la masina si asi vrea sa stiu daca il pot face in orice statie ITP sau sunt obligat sa merg la RAR ?