avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate ratfelicia

Activitate ratfelicia

Buna ziua ,
Suntem firma de constructii , ca atare beneficiem de scutire la impozit pe salarii, dar acordam si tichete de masa . Va rog sa-mi spuneti , aceste tichete de masa se vor impozita in continuare sau beneficiaza de scutirea impozitului?
Multumesc.
Multumesc.
Buna ziua,
Conform Ordonantei 114/ 2018 , salariatii din constructii beneficiaza de scutirii salariale . Intrebarea este daca salariatii cu contract de munca de 2 ore ( part-time ) , beneficiaza sau nu de scutirii. Multumesc . Cu stima Felicia
Buna ziua,
La bilantul (interimar) de la 30.09.2018 , pentru distribuirea dividendelor in cursul anului 2018, oare trebuie si notele explicative?
Multumesc ,
Felicia
Răspuns la discuția pensie alimentara
Multumesc,. O zi frumoasa
Răspuns la discuția pensie alimentara
Multumesc. In acest caz fratele meu ar trebui sa fie instiintat de chemare in judecata ?
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ;
Fratele meu are o fetita de 3 ani, cu o doamna cu care nu este casatorit, locuiau impreuna dar in urma cu un an ea a plecat impreuna cu fetita in alta parte. Acuma ii cere pensie alimentara de la data de cand a plecat dar fara a-i cere si custodia copilului. Se poate acest lucru ?
Multumesc
Buna ziua,
Sunt presedinte la asociatia de proprietari, avem in discutie izolarea exterioara a blocului. La adunarea generala s-a hotatat izolarea blocului , ( la a II convocare ) , dar au fost putini proprietari.
Acuma dintre cei care nu au fost la sedinta , spun ca ei nu doresc si nu vor plati izolarea.
Rugamintea mea este sa imi spuneti daca putem cumva sa ii obligam.
Multumesc , Felicia
Buna ziua, SRL- ul unde lucrez intra in dizolvare cu lichidare voluntara. Suntem sapte angajati , nu avem Contract Colectiv de munca . Am rugamintea sa imi spuneti daca sunt obligati sa ne acorde salarii compensatorii, la incheierea contractelor de munca. multumesc ,
Multumesc.
Autoturismele si utilajele sunt amortizate integral.
Asociatii s-au inteles intre ei de aceea nu se angajeaza licidator.