avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate DIANA HANDRA CALUGAR

Activitate DIANA HANDRA CALUGAR

Răspuns la discuția cum aflu date despre o firma?
exista un site online al ORC-ul pe care puteti afla mai multe!
Răspuns la discuția Vanzare/schimb de apartamente
se va incheia un contract de schimb imobiliar cu sulta, daca nu va fi schimb pe schimb, iar cu privire la taxe AMBELE parti veti avea de platit cate: 40 lei cf de autentificare, impozit pe ven. din transf. propr. 2% sau 3% din valoarea imobilului, onorariu si taxa de intabulare care este 0,15% din valoarea imobilului, dar nu mai putin de 60 lei pe imobil.
Răspuns la discuția Nelamurire act notarial !
Parerea mea vis-a-vis de cei care au redactat actul, respectic avocatul si notarul respectiv , este ca sunt incompetenti, iar eu daca as fi in cauza mi-ar conveni situatia, pentru ca orice instanta anuleaza acel act.
Nu puteti face pe nimeni incompetent dupa bunul plac, in primul rand, iar in al doilea rand lasati instanta sa decida, ca inteleg ca nu sunteti judecator si in ultimul rand, repet, daca din intreg continutul actului reiese ca sunt persoane diferite, ceea ce sunt convinsa, chiar daca intr-un paragraf al contractului exista o greseala materiala cu privire la numele imprumutatului, aceasta se va indrepta printr-o incheiere de rectificare, nici intr-un caz nu se va anula actul pentru asa ceva.
Răspuns la discuția Nelamurire act notarial !
Speta este destul de neclar prezentata, ce act al casei? sa intelegem ca este vorba despre un contract de imprumut cu garantie imobiliara? ma indoiesc ca atat notarul public, cat si avocatul sa nu fi observat si sa se fi incheiat un asemenea contract in care aceeasi persoana e si imprumutator si imprumutat! Parerea mea este ca din intreg continutul contractului reiese clar ca e vorba de persoane diferite si doar in acel paragraf, dintr-o greseala de redactare, s-a inscris gresit numele imprumutatului, ceea ce se poate indrepta printr-o incheiere de rectificare la cererea partilor sau din oficiu de catre notarul instrumentator. E greu de crezut ca in tot contractul sa se fi inscris gresit numele imprumutatului....... Dumneavoastra sunteti imprumutatul? Nu ati citit inainte de a semna contractul?
titlu
actul notarial constituie tirlu executoriu, trebuie sa va adresati direct executorului judecatoresc competent. In situatia in care imprumutatul nu are pe numele lui bunuri imobile sau mobile nu prea aveti ce executa din pacate! e vorba de o suma mare? poate e angajat undeva si se pune poprire pe salariu!
Răspuns la discuția fond bancar de garantare credite
De exemplu, Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar garanteaza toate sumele depuse in orice tip de cont bancar, in conditiile legii.
Răspuns la discuția fond bancar de garantare credite
dar ati luat un credit? explicati ce proces si care e legatura!
Răspuns la discuția probleme cu bancile
nu ati facut asigurare ?
Răspuns la discuția act adjudecare termen expirat
va multumesc!