avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate mimi56_manolescu

Activitate mimi56_manolescu

Pe ce lume traiti , voi cei care ne cereti sa apelam la lege ....citi sint cei care respecta legea? Legea este facuta pt.prosti ( adica oamenii cinstiti ) dar tara este condusa de hoti...
Am aceleasi problema .
Primaria nu m-a ajutat in nici un fel ...
Au reparat in 2014 dar nu cu o firma de specialitate , numai dupa ce infiltratiile s-au dus si la apart..vecin .
Acum am din nou infiltratii din 2018 , aceleasi demersuri fara nici un résultat ....primaria contesta pozele facute cu telefonul Mobil care arata si data cind au fost facute pozele , dar primarul a considerat ca aceste poze nu sint dovezi .
Dovada pt.d-ul Primar este declaratia conducerii asoc.de prop..
Aceeasi coruptie la toate nivelurile si mi-e teams ca in toata Romania .
Am un procès de executare silita a asoc.de prop. Ce se intimpla cu procesul meu , daca asoc.de prop.nu a actualizat actele la judecatorie?
As vrea sa stiu dupa cit timp am dreptul sa cer o contestatie la executare silita pentru plata cheltuielilor de jud .
V-am spus ca am anunțat si Asoc.de Prop.si depart.din cadrul Primariei dar nu iau nici o măsura in sensul de a aplica legea .
In ce țara trăim?
Nu cred ca este corect ca la 0 persoane sa platesc interfon.nu-l folosesc niciodată si evident ca daca nu locuiesc in apart.de 15 ani , nu am nici musafiri care sa-l folosească .
De asemenea , cred ca nu este corect sa platesc service lift , atita timp cit nu-l folosesc de ani si la fel nu locuiește nimeni in apart.deci nu are nici musafiri care sa folosească liftul .
Legea a fost făcută acum multi ani , si puțin modificata in ultimii ani, cind nu erau așa de multe apartamente in bloc nelocuite .
Nu am gasit nici o societatecde asigurare care sa accepte sa-mi faca aceasta polita de asigurare .
Vor mai intii sa vada ca apart.meu nu are probleme cu terasa ....
Or apartamentul meu are probleme cu terasa .
Poate dupa ce repar sa-mi cumpar o polita de asigurare ...
Am un apartament la ultimul etaj si am infiltratii dupa terasa din cauza unui pilon introdus gresit in coltul blocului pentru a sustina un panou publicitar.
In final panoul publicitar nu a mai fost prins de acel pilon , dar eu am infiltratii masive de apa.
Asoc.de Prop.spune ca a reparat de anul trecut , dar peretele meu dupa poile de anul acesta este si mai rau.
Primaria ,nu m-a ajutat in nici un fel, cu toate ca am trimis foto cu data si anul trecut si anul acesta . Conducerea asoc.spune ca a reparat dar nu adduce nici o probably in acest sens ,cu ce firma , ce garantie a lucrarii i -a dat etc.
Spuneti-mi va rog, cum as putea sa-mi rezolv aceasta problema .
Va rog, un raspuns
Multumesc
As vrea sa stiu , cui ma pot adresa , daca Asoc.de Prop.din care fac parte nu este interesata sa répare terasa , pentru ca eu am infiltratii masive de apa de pe terasa , locuind la ultimul etaj . Am instiintat nu numai conducerea Asociatiei.devProp.ci si Primaria si prefectura . Infiltratiile sint de anul trecut , anul acesta pentru ca nu au reparat , peretele a rata si mai rau .
Am un proces de ieșire din indiviziune la o succesiune după bunici.
Am cerut ieșirea din indiviziune intre mine si copiii sotiei supravietuitoare a tatălui meu, care intre timp a decedat .
Am cerut in intimpinare ieșirea din indiviziune , dar instanța a disjuns in alt dosar care se va judeca cind se v-a termina primul.
As vrea sa cer restituirea taxei de timbru si renunțarea la ieșirea din indiviziune intre mine si copiii sotiei supravietuitoare , care intre timp a decedat