Dacă am divorțat și ni s-o pus la amândoi pensie alimentara pt copii dacă nu plătim se întâmplă ceva gen cădem amândoi de acord sa nu plătim nici unu la altul. Ce putem face
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, In 2010 am facut un card de cumparaturi la RBS Bank pe care nu l-am folosit niciodata. Din 2013 primesc notificari de la APS FUND ALPHA, DDM INVEST XX AG, in prezent, AXFINA cu o creanta de 1120.86 lei aferenta comisionului de administrare a acestui card. Repet, nu l-am folosit niciodata. Cum ar trebui sa procedez pentru a nu se ajunge la poprire?
Buna ziua. Am parcat in curtea unei firme private si mi-a fost lovita masina. Ce as putea face? Am fost la politia rutiera si de acolo mi-au spus ca trebuie sa ma duc pe civil. Acum ma suna doamna care este administrator sa ma intrebe ce cauta masina mea acolo. Am sanse sa castig daca il dau in judecata pe cel care a lovit masina?
Multumesc. Deci refuzul se refera strict la ce era in patrimoniu dezbatul la succesiune in momentul dezbaterii? Sau se refera inclusiv la tot ce mai poate sa apara ulterior in patrimoniu, ex dupa bunici, strabunici, ce nu se stia inainte si au aparut ulterior?
Invoca motive disciplinare si ameninta ca daca nu semnez demisia vor cere in instanta penalitatile pe care i le cer lor clientul. Mentionez ca nu am fost notificata niciodata in scris ca exista vrea problema in acest sens. Si tot preseaza cu demisia.