avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate bulgaras10

Activitate bulgaras10

Deducere din impozit sau cum se poate face?
Bună ziua! Am deschis recent un fast food și as vrea sa oferim una sau doua mese calde,angajaților! Cum pot apărea produsele consumate de ei, în contabilitate, ? Sau cum se face acea deducere din impozit pentru hrana! Menționez ca nu doresc sa achiziționez bonuri de masa! Mulțumesc,anticipat!
Bună ziua! Deschid un fast food și doream să știu cum poate apărea în actele contabile,faptul ca, ofer mâncare,angajaților, din produsele pe care le achizitionez pt acesta? Poate ma indruma cineva!Nu doresc sa achiziționez bonuri valorice!
Va mulțumesc, anticipat!
Reangajare!
O persoana care și.a dat demisia și a revenit în firma după 2-3 luni,ce hârtii trebuie refăcute? Se ia totul de la capăt( medicina muncii,adev.medicul de familie)?
Mulțumesc mult!
Cazierul fiscal este obligatoriu pentru membrii( fondatori) care părăsesc asociatia? Mulțumesc anticipat!
Fișa postului pentru un angajat ''bun la toate"!
Bună seara!
Vă rog mult să mă ajutați cu fișa postului pt.un viitor angajat într-o mică bază sportivă(2 terenuri de sport),câtă vreme ar trebui să fie și îngrijitor , amenajator, casier și ce mai este nevoie( se încadrează în cele 8 ore de muncă pe zi) și se pricepe la multe! Mă gândesc să-l încadrez la ''administrator bază sportivă,dar nu știu dacă este bine(aștept un sfat,vă rog)! Mulțumesc anticipat!
Modificare statut Ong -Act adițional
Buna seara! Aș dori ,vă rog să stiu dacă la o singură adunare generală,se pot lua decizii cu privire la mai multe aspecte: intrare-iesire membri,schimbare sediu, alegeri de președinte și consiliu director.Mulțumesc mult!
Este nevoie de declaratie beneficiari reali pt banca( ONG cu persoane fizice )? Conform carui articol,va rog(daca da,sau daca nu)?
Discuție Plata CAS
Buna seara!
V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema! Sper ca am nimerit bine forumul...
Am auzit ca îți poti plăti CASS ul si chiar sa cotizezi pt pensie singur,fără sa fii angajat! Este posibil?daca da,cum s-ar putea realiza si unde? Ce avantaje sau dezavantaje ar fi?Menționez ca 3 luni pe an locuiesc (si muncesc )intr-o alta tara, la mama si alte 3 luni in alta tara,la sora!
Multumesc anticipat!
Ma scuzati!am omis fără sa vreau ca CIM ul este pt 2 ore, dar in Regulamentul Intern nu știu daca este corect sa apara ca are program variabil,sau trebuie scris altceva!
Multumesc
Buna ziua!
La o asoc.sportiva o persoana este angajata cu CIM de 2 ore/ zi, ore ce se pot desfășura in diferite perioade ale zilei, in funcție de orarul școlar al sportivilor,de intemperii,...samd!Cum se poate trece in fisa SSM si in fisa postului exact aceasta situație?
Multumesc