avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate marianliviuh

Activitate marianliviuh

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu mai aveți contractul cereți copie la notariatul unde s-a făcut tranzacția, apoi mergeți la primărie și faceți cerere să vi se scadă de pe rol.
Răspuns la discuția Dacă am o poprire pe salariu ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mie pt o datorie închipuită de 115 lei la Primaria S2, pt lipsa unui contract individual la gunoi deși se plătea prin asociație mi-au fost poprite 6 conturi. Au fost 5 conturi in lei si unul in Euro. Banii mi s-au luat din toate conturile si m-am trezit si cu ele blocate deși banii îi luaseră de 6 ori.
Nu vă spun câtă alergatura a fost pt deblocare pt ca nu puteam aștepta să trimită primăria adrese la bănci. Cât despre banii încasați nu i-am mai luat înapoi că era alt balamuc. Am cerut să fie scăzuti ulterior din impozite.
Deci se poate si mai rău și da... se poate pune poprire pe mai multe conturi.
acest răspuns util
Păi ați știut că nu aveți actele pt teren si s-a cumpărat doar casa. Doar că ați neglijat din moment ce spuneți că notarul a menționat in actul de v-c că trebuie să faceți demersuri ulterior si pt teren.
Cât despre notarul care a făcut un astfel de document... nu comentez.
Ideea este că trebuie să faceti acum ce nu ați făcut acum 8 ani.
Ori căutați moștenitorii fostului proprietar al terenului ori încercați să obțineți terenul prin uzucapiune.
acest răspuns util
Încercați prin avocat să dați in judecată si persoanele care au aplicat amenda nu doar asociația poate se mai potolesc pt că cu siguranță vor pierde. Deasemenea când reclamați la primărie reclamați administratorul nu asociația. Poate il amendează sau îi retrag dreptul de practică.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acțiune in instanță si ulterior evacuare cu executor judecătoresc. Sau calea mai rapidă si mai ieftină... faceți debransari la gaze si curent si dacă e posibil si la apă si va pleca sigur. Apoi plătiți rebranșarile și succes!
Puteți ataca, acum șansele depind de mai mulți factori, inclusiv vârsta tatalui sau judecatorii. Consultați un avocat unde îi prezentați întreaga situație apoi puteti merge in instanta. Șanse sunt...
Ce risc să fie? Că doar nu il păcălesc părinții la moștenire sau poate face un act de donație de la părinți imediat după cumpărare ca să nu mai aștepte moștenirea.

raluk0207 a scris:

marianliviuh a scris:

Dacă nu aveți frați luați pe numele părinților

Este fix același risc.

Nu poate fi scos din colectiv, doar trebuie ca dumneavoastră sa va adaptati metoda de predare pt el, eventual să vină la ore si consilierul școlar sau să vină cu shadow ( umbră) la ore dacă e nevoie. Copiii cu probleme nu pot fi scoși din colectiv, politica este ca ei să fie integrați. Doar pt probleme foarte grave pot urma scoli speciale, dar doar dacă vor părinții. Pe vremea lui nea' Nicu cei cu probleme erau strânși laolaltă in centre dar asta le agrava starea si dezvoltarea.
Dacă nu aveți frați luați pe numele părinților
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au avut dreptate, am pățit si eu așa după doar o zi. Dar m-am dus la raft am luat un alt pachet identic si l-am desfăcut in fața lor după ce le-am spus că dacă e ok o să il plătesc. Era si acea carne stricată de s-a umplut magazinul de miros așa că mi-au dat banii înapoi. Puteți proceda așa pe viitor că oricum trebuie să cumpărați altă carne, nu pierdeți nimic.