Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate LuchianSeb

Activitate LuchianSeb

Bună seara.

Îmi puteți spune vă rog prin ce act normativ ar fi fost introdus pct. 160 în Ordinul 50/1990 pentru precizarea locurilor de muncă, activităților și categoriilor profesionale cu condiții deosebite care se încadrează în grupele I și II de muncă în vederea pensionării ?
Sau unde pot gasi acest punct ?
Textul punctului respectiv l-am văzut prin jurisprudență dar nu-l găsesc în niciun program de legislație. Am găsit cel mult Ordinul 50/1990 completat până la pct. 141.

Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Punctul 160 din ordinul 50/1990
Bună seara.

Îmi puteți spune vă rog prin ce act normativ a fost introdus pct. 160 în Ordinul 50/1990. Sau unde ați găsit acest punct.
Textul punctului respectiv l-am văzut prin jurisprudență dar nu-l găsesc în niciun program de legislație. Am găsit cel mult Ordinul 50/1990 completat până la pct. 141.

Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Motive de revizuire
Multumesc, dar Legea 554/2004 va contrazice.
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca exista si alte motive de revizuire in dreptul civil in afara de cele prevazute la art.509 din Codul de procedura civila si art.21 din Legea contenciosului administrativ ?

Multumesc.
Multumesc. Din 2014 si pana in ziua de azi am invatat deja si eu asta. :)
Problema este simpla. Parcarea este privata dar și mașina este privata. Imobilizarea unui autoturism de către alte persoane dacă cele abilitate din cadrul politiei romane și în alte condiții decât cele prevazute de lege este vădit ilegala și poate constitui infracțiune în opinia mea. De asemenea, ar fi interesant de văzut actul sancționator și dacă s-a solicitat taxa de deblocare.
Va multumesc pentru raspunsuri
Buna ziua.
Am primit o hotarare judecatoreasca pe e-mail de pe ECRIS, in format electronic, fara nici o semnatura. In plus, se precizeaza la inceputul documentului ca (citez) ,,Acesta nu este document finalizat''.
Ce sa inteleg ? Vreau sa fac recurs, prin urmare a inceput sa curga termenul de recurs ? Trebuie sa astept sa-mi comunice hotararea semnata de cineva ? Se comunica si hotararea semnata ?
Răspuns la discuția Voucherul de vacanta
In legislatie scrie ca DA. Cu toate acestea nu am vazut nici o sanctiune pentru neindeplinirea acestei obligatii. Sincer nici nu cred ca sta cineva sa verifice daca v-au ramas vouchere neutilizate.
Buna seara.
Am tot cautat prin legislatie si procedurile instantelor si CSM-ului si nu gasesc raspuns la intrebarea ”Care este termenul de sesizare a inspectiei judiciare ?”.