avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Activitate CREDYRAM CONSULT

Activitate CREDYRAM CONSULT

Răspuns la discuția Fonduri pentru sera de flori
@lemnu am putea sa incercam daca se indeplinesc conditiile niste fonduri guvernamentale, altceva nu prea aveti cum sa va finantati .....

[Nu mai invitati oamenii sa va contacteze, incalcati punctul 2.6 din Regulament]
Răspuns la discuția Masura 121
Teren puteti sa achizitionati sau sa concesionati cu conditia sa nu depasiti 50 UDE.

[Nu mai invitati oamenii sa va contacteze, incalcati punctul 2.6 din Regulament]
Răspuns la discuția Masura 121
@danacj sunteti in afara subiectului ..... va rog sa precizati textul exact unde ati vazut dumneavoastra ca sunt excluse de la finantare initiativele ce au in vedere infiintarea de ferme noi indiferent de specificul lor, asa cum in mod cu totul eronat ati precizat in mesajul postat!
Răspuns la discuția Masura 121
In principiu eu recomand ca persoana sa faca ceea ce stie mai bine, ceea ce ii place cel mai mult sa faca. Depinde de marimea suprafetei de teren si de specificul zonei rurale unde aveti terenul. Daca ar fi dupa dorinta mea, eu as merge mai repede pe o ferma de vaci, capre sau oi.
Ajutorul de minimis de la Ministerul de Finante pentru 2013 a fost amanat pentru moment. Va invitam la o discutie directa pentru a vedea daca va incadrati pe alte programe de finantare. Mult succes!
Răspuns la discuția Fonduri pentru firma agricultura
" Firma de agricultura " nu reprezinta concret nimic. Daca ne trimiteti mai multe detalii despre proiectul dumneavoastra atunci veti putea primii un raspuns concret cu privire la solicitarea dumneavoastra. Mult succes!
Ca firma nou infiintata nu aveti acces la fonduri europene decat eventual daca sediu si activitatea sunt in mediul rural. Puteti accesa in anumite conditii fonduri guvernamentale.
In general procedura este aceea de a cheltui banii si a ti se rambursa cota aferenta. Banii pot provenii din contributie proprie si / sau credit bancar. Prin exceptie exista si posibilitatea unei prefinantari din partea Guvernului solutie pe care eu nu o recomand pentru ca este una greoaie care intarzie proiectul pentru ca de cele mai multe ori banii de la guvern nu vin imediat ( s - au intamplat si intarzieri de mai mult de 6 luni de zile ) .....
Daca nu au un interes material si / sau lucrativ este usor ..... Daca insa exista interesul material atunci da solutia arendei este cea mai buna .....
@carmen... sunt de acord cu dumneavoastra pana la un punct. In general cam toate platile se pot face in si prin cont, numai ca in momentul in care discutam de utilizarea fondurilor europene exista alte rigori care trebuiesc respectate ..... Sugestia mea este sa dati o fuga in tara atunci cand va spun ca se pot ridica banii sau sa imputerniciti pe cineva din familie sa va ridice banii.