avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Activitate PFA DANIELA NICOLESCU - EXPERT CONTABIL SI AUDITOR FINANCIAR

Activitate PFA DANIELA NICOLESCU - EXPERT CONTABIL SI AUDITOR FINANCIAR

Daca doriti participarea la expertiza solicitati sa va reprezinte un expert parte. Dumneavoastra nu aveti calitatea si nici cunostintele necesare. Expertul nu intocmeste raportul de expertiza cu dumneavoastra, ci cu un expert parte desemnat de instanta sau ales de dumneavoatra.
Expertizele contabile judiciare sunt vizate de CECCAR. Se depun la registratura instantei doar cu aceasta viza care este obligatorie.
Răspuns la discuția Impozit profit zone defavorizate
Perioada de tranzitie, in cazul celor 28 de zone defavorizate, s-a negociat cu Uniunea Europeana pentru fiecare in parte. Trei dintre aceste zone - Brad, Valea Jiului, Balan nu mai exista incepand cu 31 decembrie 2008. Alte 22 de zone defavorizate, vor fi desfiintate la sfarsitul anului 2009. Ultimele localitati care vor avea statutul de zone defavorizate pana la 31 decembrie 2010. Trebuie vazut statutul fiecarei localitati in parte
Răspuns la discuția debitori diversi
In foarte multe cazuri, reglarea bonurilor de masa se realizeaza in luna urmatoare, prin scaderea sau adunarea dupa caz a bonurilor de masa necuvenite sau neacordate.
Răspuns la discuția Obiecte de inventar ?
O sustin pe Laura - materiale consumabile, nu obiecte de inventar.
Răspuns la discuția cum se procedeaza????
Ramane de baza balanta centralizata, cu analice distincte pentru gestiuni. Este foarte simplu!
Răspuns la discuția zile libere legale
luna aprilie are 21 de zile lucratoare
Răspuns la discuția Apar cu datorii ?
Pentru a vedea daca aveti datorii la stat solicitati un certificat fiscal de la AFP de care apartine firma. Este posibil sa existe datorii fara a fi evidentiate in bilant (majorari de intarziere, amenzi, etc )
Răspuns la discuția obligatoriu contabil?
Depinde cine vine in control, la o firma intr-un an au cerut pe rand dovada studiilor celor din departamentul contabilitate: administratia financiara la un control de fond, curtea de conturi la un control incrucisat.
Răspuns la discuția cum se procedeaza????
Lucrurile nu sunt chiar simple. Nu exista o balanta centralizata pentru cele doua entitati? - banuiesc ca este o singura societate - Cat la suta aveau fiecare dintre asociati?