avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate elka-co

Activitate elka-co

Buna seara. Mă aflu intrun proces de partaj judiciar. Pe parcursul desfășurării procesului, pentru unul dintre imobile, am notat la Cartea funciara procesul,la sarcini. Imobilul casă a fost scos la licitație și vândut. Procesul de partaj nu s-a finalizat. Întrebarea mea este : cum și de la cine voi recupera partea mea de investiție din acea casă? Menționez că nu am fost notificat ca imobilul s-a vândut.
Buna ziua,
In cazul unui proces de partaj ,care dureaza de peste 6 ani,pot solicita termen de judecata de urgenta inainte de stabilirea termenului stabilit de instanta? Ce se va intampla daca dupa trei solicitari pentru acordarea unor termene de urgenta instanta nu va acorda un astfel de termen?
Multumesc.
Buna ziua,
Am urmatoarea speta.O expetiza judiciara intrun dosar de partaj.Am cerut o completare la raportul de expertiza.Am achitat avansul pentru completarea la raport,dar intre timp expertul a fost radiat la cerere din evidentele expertilor tehnici judiciari.Intrebarea mea este: va mai putea instanta sa-l numeasca ""sa-l forteze""sa incheie lucrarea avand in vedere faptul ca am achitat avansul si faptul ca el detine informatiile din acea expertiza? Multumesc.
Bună ziua,care este durata medie a unui proces de partaj în România?
Buna seara,
In ce conditii este obligatorie purtarea mastii in spatiile publice deschise?(de exemplu la plimbarea cainelui)
Mulțumesc
Bună ziua, sunt în proces de partaj de 6 ani. Deși a trecut mult timp se bate pasul pe loc, parcă nu interesează pe nimeni. Se taraganeaza foarte mult. Pot apela la avocatul poporului pentru a grăbi derularea procesului? Mulțumesc.
Dețin în coproprietate un spațiu comercial. Din anul 2013, data pronunțării divorțului, dreptul de a folosi partea mea mi-a fost restrâns. În momentul de față spațiul se află în partaj din anul 2015. Rugămintea mea este să-mi spuneți dacă pot solicita folos de tras ca o consecință a impiedecarii dreptului de folosință a spațiului. Mulțumesc


elka-co a scris:

Buna ziua,administratorul a doua societati comerciale poate lua dividente de la cele doua firme in limita plafonului a doua salarii minime pe economie?
[
Revin asupra întrebării. Fiind asociat la două SRL-uri, pot scoate dividente aferente anului 2019 inlimita a doua salarii minime pe economie?
Buna ziua,administratorul a doua societati comerciale poate lua dividente de la cele doua firme in limita plafonului a doua salarii minime pe economie?