avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate When

Activitate When

Copilul are nevoie de stabilitate nu de cum bate vântul sau după câte plăceri ii face fiecare părinte. Acum vrea la dumneavoastră mai mult însă să zicem că se muta și peste un an se bucura mai mult la fosta soție ca deh, o sa o vadă mai rar, ce faceți? Schimbați domiciliul din nou?
Aveți un program care chiar va permite sa aveți o legătură autentica cu copilul și sa ii fiți aproape, as zice ca ati complica lucrurile degeaba sa ajungeți în instanta.
Răspuns la discuția Program vizita minor 2 ani
În condițiile în care tatăl nu este lăsat sa își vadă copilul sau acesta nu e lăsat din brate pentru a putea avea o relație fireasca cu tatăl lui, sa încerci sa spui ca trebuie menționate lucruri bune despre mama e ca și cum ai dori ca în raportul politiei sa se menționeze și părțile bune ale unei siluiri. Adică e drept ca a violat-o însă unirea s-a făcut cu multa pasiune și violatorul nu a omorât victima, ba chiar a ales intenționat un loc cu mai multa iarba pentru ca aceasta sa nu se lovească la spate și sa găsească poziția confortabila. Denota grija, nu?
Din spusese tatălui și mențiunile sale subiective pare ca ne aflam în fata unui abuz și a unei infracțiuni. Dacă cuvintele sale sunt adevărate e de așteptat ca raportul sa conțină o descriere a acestor lucruri și drept urmare sa fie defavorabil mamei.
Tatăl trebuie sa se prezinte la adresa din sentința de divorț la domiciliul mamei. E responsabilitatea mamei sa aducă copilul acolo dacă în sentința e menționat ca minora va locui cu mama. Nu o aduce puteți sa o executați silit.
Asta e pe partea administrativa uman as zice sa închideți ochii. Aveți se pare o legătură bună cu copilul, e cel mai important. Sunt aici pe forum tați care sunt împiedicați de ani de zile sa își vadă copii și care ar merge oriunde în lumea asta dacă asa ar putea sa ii îmbrățișeze din nou.
O alta varianta ar fi sa aveți probe și sa cereți domiciliul copilei la dumneavoastră. E important pentru copil sa crească alături de părinți și dat fiind faptul ca e evident ca mama nu poate/nu vrea sa o n aibă lângă ea e firesc ca atunci sa locuiască cu tatăl ei și mama sa plătească pensie. Aveti șanse maxime sa obțineți domiciliul la dumneavoastră.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificați fosta soție ca dacă în termen de 48 de ore nu va pune în legătură directa cu copilul o sa anunțați politia.
Între timp faceți ordonanță pe program de vizita și anunțați Protecția Copilului ca aveți copilul abuzat emoțional de către mama prin faptul ca va împiedică în mod voit legăturile și îl supune pe acesta la stres și suferință cu scopul de a vatama iremediabil legătură tata-copil.
Pai dacă nu are venit din ce a reușit soția sa închirieze garsoniera?
În orice caz nu pare sa le poată asigura copiilor spațiul locativ necesar dezvoltării lor. Probabil se bazează și pe o pensie de întreținere.
Instanta poate desface căsătoria din motivele menționate de dumneavoastră. Nu poți sili un om sa rămână alături de un altul pe care nu îl mai dorește.
Vedeți dacă aveți bani în conturile comune, sa nu va treziți fără ei și mai ales mergeți de urgenta sa vedeți copii
Răspuns la discuția Program vizita minor 2 ani
3 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu au model prestabilit însă se uita în special la asa ceva și se consemnează. Custodianul este prin lege obligat sa le încurajeze relațiile. Nu o face se consemnează. Nu ar fi legal ca Protecția Copilului sa treacă cu vederea o încălcare a legii, nu credeți?
Desigur, pot sa consemneze și ca tatăl nu face nici un efort sau multe alte lucruri dacă ele se întâmplă sau nu.
Răspuns la discuția Program vizita minor 2 ani
Cereți monitorizarea. Mergeți cu jucării, captati atenția copilului, încercați sa interveniți în jocul cu mama.
Monitorizarea va consemna ca mama nu încurajează și ca legăturile sunt deteriorate și în baza raportului o sa puteți cere copilul mai mult pentru ca programul actual e subdimensionat.
Răspuns la discuția Probleme cu declarația-acord
Exact ce semnătura aveți nevoie? Pentru acord ieșire din tara pentru 3 ani? Nu prea înțeleg din postarea dumneavoastră ce s-a întâmplat. Domiciliul copilului a fost stabilit la dumneavoastră în România sau în alta tara?
Dacă domiciliul copilului a fost stabilit în România și dumneavoastră ați profitat de acordul de ieșire din tara sa mutați copilul nu e ok ce ați făcut. Trebuia deschisa acțiune sa mutați domiciliul copilului. Ceea ce ar trebui sa faceți acum. Ma îndoiesc ca va suplini cineva prin ordonanță acordul tatălui dacă copilul nu are domiciliul schimbat printr-o sentința.
Deci, tatăl își vede copilul? Plătește pensie alimentara?
Cine v-a spus ca executorul poate sili o parte sa își dea acordul pentru ieșirea din tara a copilului?
Căutați un avocat bun, deschideți acțiune de schimbare a domiciliului copilului și încercați sa lăsați de la dumneavoastră și sa convingeți tatăl sa va acorde alt acord pe 3 ani
Asta din ce am înțeles de la dumneavoastră, posibil sa fie greșit caz în care răspunsul meu va suferi modificări.
Răspuns la discuția Program vizita minor 2 ani
Cereți monitorizarea programului de legături personale de către Dgaspc apoi cu raportul lor cereți modificarea programului de legături personale pentru ca cel în forma actuala este sabotat de către mama. Cereți 2 zile pe săptămână fără mama și dacă copilul merge la grădiniță cereți preluarea de acolo.
Ce puteți face în ce sens? Puteți sa beți un pahar de apa, sa fumați o țigară, sa discutați cu copilul, sa chemați un psiholog, sa va uitați la film sunt mii de variante, dacă nu milioane. Ce aveți în gând atunci când întrebați ce sa faceți când copilul nu dorește la tata?