avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate trailer1234

Activitate trailer1234

Răspuns la discuția Uz de fals - FOTOCOPII
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția Uz de fals - FOTOCOPII
Daca copiile nu sunt certificate conform cu originalul se mai poate retine infractiunea? Va multumesc!
Discuție Uz de fals
Buna seara! Daca in aceeasi imprejurare se foloseste un inscris sub semnatura privata fals si un inscris oficial fals se va retine un concurs de infractiuni SAU o singura infractiune?
Buna seara! Daca o persoana foloseste fotocopii ale certificatului de nastere si carte de identitate falsificata , savarseste infractiunea de uz de fals? Faptul ca foloseste fotocopii si nu inscrisul falsificat e de natura sa inlature caracterul infractional al faptei?
Răspuns la discuția Acceptare mostenire
In cauza paratii au formulat cerere de suspendare a judecatii pana la solutionarea definitiva a partajului.
Buna seara! Daca am acceptat impreuna cu fratii mei o mostenire de la o bunica, pot formula singur o cerere de evacuare a unor chiriasi, inainte de momentul dezbaterii succesiunii?
Buna seara! Daca s-a aplicat o sanctiunea complementar a suspendarii activitatii prin P.V. de contraventie de o persoana care avea competenta doar sa aplice sanctiunea amenzii, se poate anula procesul verbal in parte? Sau se va anula in intregime? Multumesc mult!
Buna ziua! Daca am incheiat un antecontract de vanzare in care nu am stipulat un termen, in cat timp pot cere executara acestuia sau rezolutiunea? Mentionez ca au trecut mai bine de doi ani de la incheierea antecontractului de vanzare.
Cum se timbreaza acțiunea prin care se cere instituirea unui drept de retenție? În baza cărui articol din Oug 80/2013?
Va multumesc mult!