avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters411736

Activitate ContSters411736

Răspuns la discuția Groapa de veci
taxele de administrare sunt platite la zi? daca nu exista act de instrainare, atunci se face succesiunea si toate cele trei surori devin proprietare cu cota egala din locul de veci. faptul ca varul dumneavoastra v-a spus de pilele de la cimitir, poate fii utilizat impotriva lui. bunicii dumneavoastra, posesori ai locului de veci, cati copii au avut? oricum, matusa este in inferioritate numerica.
Răspuns la discuția Distrugere/ zgariat autoturism
mottofreee a scris:

A cui e (proprietate sau inchiriat) locul de parcare pe care era parcat auto vecinul?
Depasea limita marcata pe asfalt a locului ?
Din descriere inteleg ca e vorba de un loc de parcare inchiriat de la primarie iar respectivul lasa masina pozitionata acolo in mod inestetic .
Dvs atitti exact care e situatia si socotiti inoportun sa o prezentati - daca doriti indicarea unei cai prezentati faptele intr-o forma canonica care sa cuprinada care e situatia terenului unde parcati (nu daca vecinul dadea din telecomanda,poate se juca vreun copil cu telecomanda).


nu are importanta AL cui este locul de parcare si nici nu are legatura cu inesteticul. regulile de circulatie sunt universal valabile. nu este vorba de inestetic, ci de faptul ca, prin faptul ca ai parcat neregulamentar, ii blochezi pe ceilalti sa isi desfasoare activitatea.
puteti sa ii faceti o oferta de cumparare a imobilului
Răspuns la discuția Declaratie mincinoasa avocat
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Da, oricat s-ar stradui avocatul sa castige procesul nu poate inventa ceva...
In mod obligatoriu propriul sau client sa ii da acceptul.Pot exista si cazuri in care sotul batut si injunghiat sa refuze sa se scrie in motivare ca a fost agresat de teama...celuilalt sot...
Asa se intampla si in cazurile in care victimele traficului de persoane se tem sa declare...

Este o regula universal valabila in orice sistem de drept din lume ca avocatul apara clientul si nu face scenarii pentru ca nu este scenarist sau regizor.

Probabil ca sotia se teme sa recunoasca...ceea ce este o alta problema...

Este bine sa stiti ca sotia nu raspunde nici daca ar minti si nu dovedeste ca fiind adevarat.

La procesele de divort se si mine mult...cred eu...si instantele nici nu isi bat capul sa scoata un vinovat ci pe ambii soti...daca se apara si celalat...evident...

Mai este bine sa stiti ca, daca un sot a exercitat agresiuni fizice dar nu se dovedesc pe baza de probe nu inseamna ca sotul parat este nevinovat ci ca agresiunile sunt nedovedite din lipsa de probe...

Daca sotul parat dovedeste ca este o inscenare si ca exista certificat medico-legal ca urmare a faptului ca o alta persoana a agresat sotia reclamanta atunci este alta situatie juridica...



imi cer scuze ca va dezamagesc, dar poate doamna nu i-a spus avocatului ca a fost agresata fizic, iar avocatul a recurs la aceste declaratii (daca sunt reale) tocmai pentru a grabi divortul. este posibil ca nici sotia si nici avocatul sa nu fii spus ca doamna a fost agresata fizic de catre fostul sot, iar chestiunea cu violenta sa fie o eroare materiala de redactare din partea instantei. de aceea i-am sugerat sa confrunte avocatul doamnei pentru a indrepta aceasta eroare materiala cat mai urgent posibil.
Răspuns la discuția Poprire rata Prima casa
daca sunteti cu ratele platite la zi si aveti toate chitantele cu care dovediti plata, mergeti la un avocat si solicitati sa depuneti contestatie la executare si sa vi se restituie sau sa vi se considere popririle drept rate lunare. total popriri (plus, eventual, cheltuieli de judecata) impartit la 200 euro rata lunara egal x rate in avans.
daca vreti sa il vindeti, nu mai investiti nimic! lasati-l asa cum este. poate noului proprietar nu ii convine cum l-ati modernizat, decorat, mobilat si utilat si va arunca la gunoi toata investitia facuta. mai bine il vindeti si utilizati banii in alte scopuri.
dumneavostra ati fost de acord cu inchirierea? ati beneficiat de contravaloarea inchirierii?
Răspuns la discuția Declaratie mincinoasa avocat
mergeti la avocat si intrebati-l daca este adevarat ce scrie in motivul divortului (partea cu violenta domestica), eventual inregistrati-l, iar daca recunoaste ca sunt minciuni, depuneti o plangere impreuna cu sotia (sotia sa mearga la Consulat sau la Ambasada Romaniei din Italia si sa va trimita, cu ajutorul lor si, o declaratie scrisa, tradusa si apostilata din care sa rezulte ca ce spune avocatul sunt minciuni). cu toate actele respective depuneti o plangere la autoritatile superioare impotriva avocatului si cereti anularea autorizatiei de functionare a individului in cauza. rolul avocatului este sa castige cat mai multe cauze, dar nu mintind. poate dati de un judecator care, vazand piesele dosarului si declaratia avocatului, din care rezulta ca sunteti violent cu sotia, dispune sanctiuni impotriva dumneavostra, desi sunteti nevinovat.
Răspuns la discuția Amenda pentru o fapta inexistenta
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Sa declare contestatie.
Daca nu a primit procesul verbal va fi contestatie la executare.
Se va judeca pe baza probelor propuse in apararea sa in contradictoriu cu probele din procesul verbal sau fara probele din procesul-verbal daca nu exista in vederea anularii procesului verbal.

Daca nu contesta amenda este buna de plata fara a conta daca este sau nu vinovata.


problema este ca amenda a venit prin posta. de acolo stie ca are 400ron de plata. daca nu au trecut 15 zile, poate depune contestatia la executare in judecatoria de care apartin,
o informatie este veridica daca este provine din minim 3 surse. depuneti cerere la primarie cu solicitare drepturi platibile retroactiv. functie de gradul de handicap le puteti primi sau nu. se va constitui o comisie care se va pronunta in acest caz.