avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

Pagina 37 din 1143
In drept astfel de greseli se numesc erori materiale. Tot in PV veti gasi si alte date care va identifica, CNP, adresa, etc. Din acest motiv instanta nu va lua in considerare acea eroare materiala. Sansele sunt nule.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unde scrie, asa nimeni nu poate cara nici o sacosa in mina, in lift, ca e doar pentru persoane. :)
Vedeti ce scrie in actele de proprietate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati incercat dvs. sau vreo cunostinta ? Cind am cerut un cazier rutier prin ghiseul.ro ( ca despre asta e vorba in articol, nu despre numarul punctelor de penalizare active) am primit un document foarte "subtire"..Cred ca e mai simplu la politie, cu cerere specifica despre acele puncte.
Daca nu sunt probleme de reparatii evidente si e doar o problema de confort, atunci stringeti probe video si foto despre starea actuala si notificati-l in aceeasi scrisoare cu confirmare de primire despre aceste aspecte, pentru ca nu poate sa va ceara, conform codului civil costuri exagerate, fara sa incheie cu dvs. un act de acceptare, a acelei sume. Mergeti si la un avocat, pentru consultanta, cu detaliile si probele pe care le veti stringe. Va veti judeca , daca va merge inainte.
Aceasta este legea, citiți cu atenție :
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Simplu, întrebați la poliție.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va duceți la primărie și vedeți unde e greșeală, doar atât se poate face. Urmăriți, conform regulamentului privind parcările, cine nu a respectat procedura. Dacă mama dvs. a respectat întocmai procedura, cereți primăriei să anuleze cererea vecinului. Să se descurce acesta cu functionarul ce a greșit.

Amendă înseamnă o sumă de bani, de dat. Nu cred ca ați primit în plic bani. Din moment ce nu spuneți exact ce ați primit, nu va putem ajuta, mai ales ca nu discutam aici codul rutier german.In România, dacă este comunicat prin poștă un proces verbal de contravenție, data poștei de primire este considerată cea de la care se calculează perioada în care se poate depune o plângere contravențională (contestare a PV).
Nu. Credeți că e vreo perioadă de proba ?