avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate Anna63

Activitate Anna63

Răspuns la discuția Plata cheltuielilor de judecata
Multumesc pentru raspuns.Nu dorim sa apelam la executor deoarece am mai fost pusi in aceasta situatie cu alt proces iar executorul s-a inteles cu primarul si nu s-a finalizat executarea mai mult decat atat si-a incasat si onorariul !
Functionarii publici dintr-o primarie au castigat in instanta procesul in care au contestat in instanta de contecios administrativ deciziille de imputare emise de primar impotriva lor, ca urmare a raportului curtii de conturi care a "considerat ca acestia ar fi primit drepturi salariale necuvenite" . Functionarii au cerut in timpul procesului si catigat in instanta si cheltuieli de judecata(onorariu avocat -proces de fond si recurs;deplasare avocat la instanta de recurs care este in alta localitate; taxa timbru)Ce se poate face in situatia in care primarul refuza sa dispuna plata cheltuielilor de judecata?
Răspuns la discuția acte valabile in instanta
Daca la acest noment aveti act de vanzare cumparare pe suprafata de teren pe care ati cumparat-o cu chitanta de mana in anul 2004 , de ce va mai puneti acum problema valabilitati actului incheiat sub semnatura privata in anul 2004?
Răspuns la discuția Publicare lege amnistie fiscala
Pana acum intentia este clara .....Sa lungeasca boala!
Mi se pare ca termenul limita de a lua o decizie este 14 iunie...deci sa mai avem putintica rabdare!
Cotabilul sef al unei primarii poate face parte din comisia de evaluare a ofertelor?
Răspuns la discuția interpretare cadastru
:D inseamna ca linia punctata e tot in interiorul unui perimetru...dar cel al vecinului.B-)
Privitor la intrebarea cui apartine terenul ???Ar fi corect sa verificati suprafetele din actele de proprietate ale celor doi proprietari(Titlul de proprietate sau actul de vanzare cumparare , etc).
Răspuns la discuția interpretare cadastru
Linia continua delimiteaza proprietatea , iar linia punctata din interiorul acestui perimetru delimiteaza doua parcele ale aceleasi proprietati, care pot avea categorii de folosinta diferite(ex:curti constructii, arabil , vie , pasune, etc).
Mentionez ca nu se modifica suprafata ci doar se completeaza titlul cu datele cadastrale la pozitia ""ïndiviziune""

Dar tot nu am înțeles dacă emiterea titlului de proprietate în acest mod , adica cu o suprafata ""in indiviziune"" este ilegala.
Scuzati-ma dar nu am inteles care au fost obiectivele expertizei judiciare?
Este LEGALA propunerea facuta de comisia locala catre comisia judeteana , de completare a titlul cu datele mentionate mai sus , pe baza planurilor de parcelare anexate ?