Bună ziua va rog sa ma ajutați am datorie în primărie rezultata din amenzi și impozite neplătite, am primit de la ANAF o înștiințare precum ca am proprire pe cont va rog sa îmi spuneți ce este de făcut acum. Menționez ca vreau sa ma angajez și nu știu dacă îmi pot lua salariu sau îmi va fi reținut, va mulțumesc
Bună ziua am o întrebare sora mea are un băiat în vârstă de 17 ani și acesta împreună cu încă un copil au fost prinși în timp ce spărgeau o mașină acum cei doi sunt reținuți la secția de poliție ce poate face sora mea in privința asta .Menționez că nepotul meu este la prima abatere va mulțumesc
Buna am un vecin care are 2 copii minori acesta consuma alcool in fiecare zi și e foarte violent cu vecini și mai ales cu copii,sărmani copii sunt nespălați și plini de păduchi nu au nici ce să mănânce le mai da lumea de mâncare tatăl lor face scandal îi trimite sa arunce cu pietroaie in giamurile vecinilor daca anunți poliția acesta ii obliga pe copii sa mintă și să spună că el a fost cel a fost agresat verbal cât și fizic oare nimeni nu poate face nimic pentru acești copii amărâți protectia copilului sau poliția cineva ori ce numai sa scape săraci de acest tata iresponsabil.Mantionez că mama lor a divorțat de tatăl lor din cauză că era prea violent aceasta a câștigat copii dar nu știi cum să întâmplat dar copii sun tot la el
Buna ziua am un vecin care consuma alcool și e foarte violent cu toți vecini sa certat și le-a spart geamurile aceștia au mers la poliție au făcut plangere dar nu sa rezolvat nimic acum sa certat și cu mine și la fel mi-a spart geamurile am chemat poliția și acesta mi-a acuzat soțul că la bătut dar am martori că a văzut pe jos fiindcă era biat .Menționez că vecinul are 2 copii pe care îi învață să spargă geamurile și dacă nu fac ce ii spune el îi bate va rog sa mă sfătuiți ce sa fac în privința asta va multumesc
Am o întrebare sunt într-o relație de concubinaj din care a rezultat 2 copii concubinul a mai fost căsătorit și mai are 2 copii din prima căsătorie ,copii din prima căsătorie au dreptul la locuința .Menționez că locuința este făcută cu mine după ce acesta a divorțat de prima sotie
Buna am o sora care are un copil de 14,ani si probleme de comportament a fost fugit de foarte multe ori de acasa si a fost gasit de politie si dus la un centru de primire urgente din Iasi de acolo a fost transferat la un centru de reabilitate acum perotectia copilului ca dato in judecata si trebuie sa presteze in folosul comunitatii 40 de ore pe luna pentru a plati centru unde se afla fiul sau pe tatal lui biologic nu lau gasit doamnele de la primarie si asa toata pedeapsa a primito sora mea Mentionez ca sora mea la crescut singura fara ca acesta. sa ii dea pensie alimentare sau alt ajutor desi copilul este trecut pe numele lui.Sora mea
mai are 2 copii de 4 si 1 an si 8 luni din alta casatorie si nu poate presta acele ore.Ce mai poate face acum Va multumesc
Buna ziua sunt Maria din Iasi si am fost casatorita in Teleorman 6 ani in in 2013 am divortat avea casa construita cand ne-am casatorit eu am imprumutat din banca am fost angajata si am renovat si mobilat nu am avut copiii impreuna, nu am facut partajul acum respectivu a decedat vreau sa stiu ce drept as mai avea la munca mea.Mentionez ca raposatu nu a avut copiii nici din casatorita cu mine nici din alta casatorie are un frate si un nepot. Va multumesc